Dbp ve Hdp Halkın Bayramını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Dbp ve Hdp Halkın Bayramını Kutladı

Dbp ve Hdp Halkın Bayramını Kutladı

Van’da, DBP İl Eş Başkanı Hamiyet Şahin, HDP milletvekilleri ve milletvekili adayları, Kurban Bayramı dolayısıyla mahallelere giderek halkın bayramını kutladı.

25.09.2015 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da, DBP İl Eş Başkanı Hamiyet Şahin, HDP milletvekilleri ve milletvekili adayları, Kurban Bayramı dolayısıyla mahallelere giderek halkın bayramını kutladı.

Kurban Bayramı dolayısıyla DBP Tuşba ilçe binasında bir araya gelen DBP Van İl Eş Başkanı Hamiyet Şahin, HDP Van Milletvekilleri Selami Özyaşar, Tuğba Hezer, HDP Van Milletvekili adayları Lokman Ergün, Bedia Özgökçe, aktivist Hatice Akdağ, il ve ilçe yöneticileri, mahallelere giderek halkla bayramlaştı. ilk olarak Akköprü Demokratik Halk Meclisi'ni ziyaret eden heyet, daha sonra İskele Mahallesi'nde kadınlarla bir araya gelerek, onların bayramını kutladılar. Daha sonra Şemsi Bey Mahalle Meclisi'ne geçerek burada halkın bayramını kutlayan heyet, Van Merkez İpekyolu ilçesinde HDP ve DBP ilçe örgütleri tarafında düzenlen bayramlaşma programına katıldı. Heyet daha sonra İpekyolu ilçesine bağlı Serhat, Karşıyaka, Erçek, Seyit Fehim Arvasi, Yenimahalle ve Hacıbekir mahallelerindeki Demokratik Halk Meclisi Dernekleri'ni de ziyaret ederek vatandaşların bayramını kutladı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dbp ve Hdp Halkın Bayramını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement