DEDAŞ Batman İl Müdürlüğüne Faruk İşler Atandı - Son Dakika
Yerel

DEDAŞ Batman İl Müdürlüğüne Faruk İşler Atandı

DEDAŞ Batman İl Müdürlüğüne Faruk İşler Atandı

Dicle EDAŞ Batman İl Müdürlüğüne Siirt-Batman denetim sorumlusu Faruk İşler atandı.

06.12.2015 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DEDAŞ'ta görev değişikliği

Dicle EDAŞ İl Müdürü Murat Dursun, Şanlıurfa İl Müdür Yardımcılığı görevine atanırken, yerine de DEDAŞ Siirt- Batman denetim Sorumlusu Faruk İşlek tayin edildi.

DEDAŞ İl Müdürlüğüne yeni atanan Faruk İşlek Genel Müdürlüğün yatırım programı kapsamında Batman genelinde aydınlatma, bakım-onarım ve yatırımların devam edeceğini belirtti.

600'e yakın personel ile 2016 yılında yatırımların artacağını ifade eden İşlek "2015 yılında 14 milyon TL'lik ödenek ile çalışmalarımız devam ederken, 2016 yılı için ödenek miktarımız daha da artacak. Bu nedenle 2016 yılında Batman merkez ve köylerde sokak aydınlatmaları, köylerdeki Enerji Nakil Hattı ve trafo yenilemeleri, yine Batman merkezde yeni trafo ve trafo yenileme çalışmaları yapacağız" dedi. Kaçak elektrik kullanımı ile mücadelenin artarak devam edeceğini ifade eden DEDAŞ İl Müdürü Faruk İşlek, "Kaçak elektrik kullanımı ile ilgili denetimler gece-gündüz devam edecek" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel DEDAŞ Batman İl Müdürlüğüne Faruk İşler Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • FIRAT AVERBEK: Siber Savunma Ulusal Bilgi Guvenliği Kurucusu: Murat Dursun Mevki Makam Gelip Geçicidir... Allahın Adaleti Guçludur ...! 1 0 Yanıtla
  • Zeki: Kuyubasi tokideki elektr kesintilerinden biktik. Yokmu bir care 0 0 Yanıtla

Advertisement