Dededen Kalan Tabancayla Oynarken Hayatını Kaybetti, Diplomasını Alamadı - Son Dakika
Güncel

Dededen Kalan Tabancayla Oynarken Hayatını Kaybetti, Diplomasını Alamadı

Dededen Kalan Tabancayla Oynarken Hayatını Kaybetti, Diplomasını Alamadı

– RİZE'nin Güneysu İlçesi'nde lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Mehmet Mesut Kara, eline aldığı dedesinden kalma tabancanın ateş alması sonucu kasığına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.

12.06.2015 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– RİZE'nin Güneysu İlçesi'nde lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Mehmet Mesut Kara, eline aldığı dedesinden kalma tabancanın ateş alması sonucu kasığına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti. Mehmet Mesut Kara'nın mezuniyet ve başarı belgesini alacağı okulunda acı haberi alan öğretmeni ve arkadaşları gözyaşı döktü.

Olay Merkez Mahallesi'nde dün akşam meydana geldi. MHP Güneysu İlçe Başkanı Kazım Kara'nın oğlu olan Mehmet Mesut Kara'dan haber alamayan yakınları, eve gidince genci kanlar içinde yerde yatarken buldu. Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kara'nın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Mehmet Mesut Kara'nın, dedesinden kalan eski bir tabancayla oynarken silahın ateş alması sonucu kasığından vurulduğu sanılıyor.

KARNESİ OKULDA KALDI

Rize Ticaret Lisesi 12- B sınıfında okuyan ve bu yıl mezun olmaya hazırlanan Mehmet Mesut Kara'nın okulunda olayın duyulmasının ardından büyük üzüntü yaşandı. Okulda yapılması planlanan karne dağıtım töreni iptal edildi, acı haberi alan sınıf arkadaşları  gözyaşı döktü. Başarılı bir öğrenci olan ve takdir belgesi almaya hak kazanan Mehmet Mesut Kara'nın sınıf öğretmeni Aynur Emen'in öğrencinin karnesine, 'Zorlu ve uzun hayat yolculuğunda hep başarılı ve mutlu olman dileği' notu düştüğü görüldü. Gözyaşlarını tutamayan öğretmen Aynur Emen, "Çok iyi ve başarılı bir öğrenciydi. Hayat doluydu. Yüzünde gülücüğü hiç eksik olmazdı. Çok çok üzgünüz" dedi. - Neysu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dededen Kalan Tabancayla Oynarken Hayatını Kaybetti, Diplomasını Alamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement