'DEDEMİN Fişi' İzmir'i Salladı - Son Dakika
Güncel

'DEDEMİN Fişi' İzmir'i Salladı

BKM'nin iddialı komedi filmlerinden "Dedemin Fişi" İzmir özel gösterimi İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirildi.

25.01.2016 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatyalı Çirçi ailesinin miras serüvenini konu alan "Dedemin Fişi" filminin oyuncularının tam kadro katıldığı özel gösterim izdihama neden oldu.

İzmir'in en çok ziyaret edilen alışveriş ve yaşam merkezi Optimum Outlet Alışveriş Merkezi, İzmirli sinemaseverlerle 'Dedemin Fişi' filminin oyuncularını bir araya getirdi. Televizyon ekranlarının sevilen programı Güldür Güldür ekibinin yer aldığı Dedemin Fişi filmi İzmir Optimum'da seyircisiyle buluştu. Hikâyesi Yılmaz Erdoğan'a, senaryosu Güldür Güldür ekibine ait olan "Dedemin Fişi" filminin kadrosu, benzersiz tiplemeleri ile izleyenleri kahkahalara boğdu. Dev Ajans'ın organizasyonu ile gerçekleşen etkinlikte İzmirli sinemaseverlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan 'Dedemin Fişi' filminin oyuncuları film gösterimi öncesinde buz pisti üzerine kurulan dev sahnede sevenlerini selamladı. Hayranları ile hasret gideren oyuncular onlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Sinemaseverler Oyuncularla Sohbet Etme Fırsatı Buldu

Ünlü isimleri kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ziyaretçileriyle buluşturmaya devam eden İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine 'Dedemin Fişi' filminin oyuncularıyla sohbet etme fırsatı sundu. Yoğun ilgiden dolayı mutluluklarını dile getiren oyuncular İzmir seyircisine teşekkür etti. Söyleşi sonrasında ise ünlü oyuncular ve yapım ekibi Optimum Outlet AVM Cinemaximum salonunda sinemaseverlerle birlikte filmi izlediler. Dedemin Fişi filminin oyuncuları sinema salonunda izleyiciler ile günün anısını muhteşem bir selfie ile ölümsüzleştirdi.

Tam Bir Aile Komedisi

BKM Film'in yapımcılığını üstlendiği Dedemin Fişi filminin yönetmen koltuğunda Meltem Bozoklu oturuyor. Filmde genç kuşağın başarılı komedyenleri Onur Buldu, Alper Kul, Erdem Yener, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, İrem Sak, Özge Borak, Doğa Rutkay, Uğur Bilgin, Ali Sunal, Özgün Aydın, Aziz Aslan, Ayşegül Akdemir, Burak Topaloğlu, Özlem Tokaslan, Zeynep Kankonde, Kıvanç Baran Arslan ile yeşilçamın dev oyuncusu Ayşen Gruda rol alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'DEDEMİN Fişi' İzmir'i Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement