Dedeoğlu, Gölbaşı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Dedeoğlu, Gölbaşı'nı Ziyaret Etti

Dedeoğlu, Gölbaşı\'nı Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine yaptığı ziyarette partililerle bir araya geldi.

04.01.2014 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine yaptığı ziyarette partililerle bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu ve beraberindeki heyeti karşılama törenine; MHP Adıyaman il Başkanı Mithat Solgun, Gölbaşı İlçe Başkanı Mustafa Çırakoğlu, Belediye Başkan adayı İbrahim Kocaman, Ülküocağı yetkilileri ve partililer katıldı.

Gölbaşı Ulu Serhat Tesisleri düğün salonunda partililerle yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mustafa Çırakoğlu yaparak partilileri selamladı.

Belediye Başkan Adayı İbrahim Kocaman ise konuşmasında, "Doğruluktan ayrılmadan sadece ve sadece Gölbaşı sevdası için Gölbaşına hizmet etmek için sizlerin desteği ve katkısı ile inşallah 30 Mart'ta Gölbaşı Belediye Başkanı olarak görev yapmak bana nasip olur inşallah Allah'ın izni ile bunu hep beraber çalışarak kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

Milletvekili Mesut Dedeoğlu ise yaptığı konuşmada yanlış politikalar yüzünden Türkiye ekonomisi bugün üretemez hale geldiğini aktararak, şunları söyledi:

"Her parti iktidar oldu, her parti özelleştirdi. Ama işsizliğe çözüm bulamadılar. Bizi bu güne kadar yöneten partiler sayesinde ülkemiz 735 milyar dolar borç yükü altında ezilen, dış politikasını Amerika'nın, iç politikasını Avrupa Birliği'nin belirlediği bir hale geldi. Avrupa Birliği'nin baskıları neticesi bazı yasaların değiştirilmesi veya kaldırılmasıyla milli ve ahlaki genetiğimiz bozulma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Özellikle idam cezasının kaldırılması ile bölücü terör siyasallaşmış, ahlaki ve ekonomik terör suçlarında artış gerçekleşmiştir. Evimizde, sokağımızda, şehrimizde, köyümüzde, dağımızda, ovamızda güvenlik sağlanamıyor. Teröristler, caniler, sapıklar istediği gibi at koşturuyor. Adalet yerini bulmuyor." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dedeoğlu, Gölbaşı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement