Dedeşen Derneği Yenikent Mahallesinde Açıldı - Son Dakika
Güncel

Dedeşen Derneği Yenikent Mahallesinde Açıldı

Dedeşen Derneği Yenikent Mahallesinde Açıldı

Ardahan İli Göle İlçesine bağlı Dedeşen Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık’ın da katıldığı törenle Yenikent Mahallesi’nde açıldı.

23.03.2014 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan İli Göle İlçesine bağlı Dedeşen Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık'ın da katıldığı törenle Yenikent Mahallesi'nde açıldı.

Çok sayıda Göleli ve Dedeşenlinin katıldığı açılış töreninde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklı büyük bir coşkuyla karşılandı.

DEDEŞENLİLERDEN KADIOĞLU'NA DESTEK

Dedeşen Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açılış töreninde ilk konuşmayı Dernek Başkanı Gökmen Haspolat gerçekleştirdi. Derneğin kuruluş amacını Dedeşenlilerin bir araya getirmek olduğunu söyleyen Haspolat; "Amacımız sorunlara beraber çözüm bulmak, sevinçleri, kederleri beraber paylaşmak ve sen ben olmadan birlik içinde durmaktır" dedi.

Yaklaşan yerel seçimlere de vurgu yapan Haspolat; "Yapmış olduğu ve yapacağı hizmetlerle Esenyurt sevdalısı olan Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu, beş yıl daha bizlere hizmet vermek için bizden destek bekliyor" diyerek Dedeşenlilerden Kadıoğlu için destek istedi.

Ardından kürsüye davet edilen ve Dedeşenli olan AK Parti Meclis Üyesi adayı Adem Saçın 'da sandıkta en doğru kararın Esenyurt 'ta Necmi Kadıoğlu, İstanbul'da Kadir Topbaş ve Türkiye'de Recep Tayyip Erdoğan olacağını söyledi.

"ESENYURT TERMAL MERKEZ OLACAK"

Adem Saçın'ın ardından yoğun alkışlar eşliğinde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu mikrofonu aldı. "Göle için Dedeşen'in ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz" diyen Kadıoğlu; "Burada sizler de bizim için bir o kadar kıymetlisiniz. Biz sizlerden birini, Adem kardeşimizi aramıza aldık. Bu yaz Allah nasip ederse de Göle'yi gidip göreceğiz. Orada da eşiniz, dostunuz, akrabalarınız için bizim tamamlayabileceğimiz eksikleri tespit edeceğiz. Bundan sonra söz sizindir. Esenyurt 'ta 10 yıldır sağladığımız huzuru görüyorsunuz. Kavga gürültü huzursuzluk hiçbir şekilde burada yaşanmıyor. Herkes işinde aşındadır. Yaşadığımız yer, her geçen gün gelişiyor. Arsalarımız, tarlalarımız değerleniyor. Böyle bir dönemde Esenyurt'u yeniden bozmaya karıştırmaya hiç gerek yok. Bizde durmak yok. Hep yola devam. Hizmete devam. Bugün gelişen Esenyurt iki sene sonra göreceksiniz İstanbul'un, Marmara'nın Termal merkezi olacak. Bir numarası olacak. İlçemizi hiç riske atmaya gerek yok sizlerinde desteğiyle inşallah 30 Mart'tan sonrada kalan bu işlerimize hizmetlerimize hep birlikte devam edeceğiz" dedi.

Başkan Kadıoğlu'na konuşması ardından Göle'den getirilen ve el yapımı çift başlı kağnı arabası figürü hediye edildi.

FEYZULLAH KIYIKLIK KARS'I VE ARDAHAN'I ÖVDÜ

Dedeşen Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açılışına katılmak için gelen İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ise "Ben Milli Nizam partisi döneminden beri siyasetin içindeyim. Sizin memleketinizden, Kars'tan her dönem mutlaka milletvekilliğine layık görülen bir arkadaşımız oldu. ve bizim oylarımızın yüzde 80'i Göle'dendi. Yani diyeceğim o ki sizler öteden beri doğruyu bilen ve doğruyu gören bir millet oldunuz. Bugünde doğrunun yanındasınız. Benim kökenimde Ahıska Türklerindendir. 1980'li yıllarda Ardahan ve Kars'ı karış karış gezdim gördüm. Doğasıyla, insanıyla gerçekten harika bir memlekettir. Biz, Necmi Kadıoğlu ile benim belediye başkanı olduğum ilk dönemden beri tanışıyoruz. Kendisiyle çok işler yaptık çok hizmetler verdik. Başbakanımız onu benim yanıma özellikle yolladı. Necmi bey Başkan Danışmanıydı. Bir tek sağlık ocağı bile olmayan Bağcılar'ı birlikte güzelleştirdik. Ancak benim bugün Türkiye'ye baktığımda bir tespitim var. O da şu ki biz Türkiye'ye maalesef çok geç geldik. Bizler 1960'lı yıllarda rahmetli Menderes'in hemen ardından iktidara gelmiş olsaydık sanıyorum bugün hiç kimsenin hiçbir meselesi kalmazdı. Hepimiz refah içinde kardeşlik içinde birlik ve düzen içinde gelişiyor, güzelleşiyor olurduk. Devletimizin yaptığı hastaneleri, yolları, parkları hizmetlerin hepsini görüyorsunuz. Biz arkamızı sizin gibi güzel bir millete yaslamışız inşallah Allah bizlerinde memleketimizin de bir daha sırtını yere getirmez" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dedeşen Derneği Yenikent Mahallesinde Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement