Defile, Havuzda Bitti - Son Dakika
Güncel

Defile, Havuzda Bitti

Defile, Havuzda Bitti

Denizli İhracatçılar Birliği'nin düzenlediği '3'üncü Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması'nda finale kalan tasarımcıların ürünlerini Pascal Nouma ve ünlü mankenler podyumda sergiledi.

06.09.2014 11:28  Güncelleme: 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli İhracatçılar Birliği'nin (DENİB) düzenlediği '3'üncü Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması'nda finale kalan tasarımcıların ürünlerini Pascal Nouma ve ünlü mankenler podyumda sergiledi. Defilen ardından düzenlenen partide yarışmacılar ve davetliler, geceyi havuza atlayarak bitirdi.

PASCAL DA PODYUMA ÇIKTI

Denizli İhracatçılar Birliği'nin düzenlediği 'Dönüşüm' ana temalı '3'üncü Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması'nın final defilesi, Anemon Otel'de yapıldı. Defileyi, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili Süleyman Kocasert ile çok sayıda davetli izledi. Defilede, 80 yarışmacı arasından finale kalan 10 tasarımcının koleksiyonları, ünlü mankenler Özge Ulusoy, Irmak Atuk, Sema Şimşek, eski futbolcu Pascal Nouma ve Carlos Martin tarafından podyumda tanıtıldı. Yarışmada, 10 tasarımcının eserleri, jüri üyeleri Emre Erdemoğlu, Erol Albayrak, Gül Ağış, Özlem Erkan, Özlem Süer, Neslihan Yargıcı, Erdal Güvenç, Elvan Özkavruk Adanır, Muammer Kapucuoğlu, Deniz Kaprol, Emre Erdemoğlu ile Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu Başkan Yardımcısı İsa Dal tarafından değerlendirildi.

YARIŞMANIN GALİPLERİ

Yarışma sonunda Merve Gümüş Love Change isimli tasarımlarıyla birinci, Nurten Yüksel Diatom isimli tasarımlarıyla ikinci, Yasemin Şen de Uykudan Uyanan Tohum isimli tasarımlarıyla üçüncü oldu. Birinci yarışmacıya 10 bin, ikinciye 7 bin, üçüncüye ise 5 bin TL ödül verildi.

DEFİLE HAVUZDA BİTTİ

Defile ardından otelin havuz başında parti yapıldı. Doğukan Manço'nun DJ olduğu partide yarışmacı ve davetliler, havuza atladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Defile, Havuzda Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement