Definecilere Jandarmadan Suçüstü: 7 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Definecilere Jandarmadan Suçüstü: 7 Gözaltı

Definecilere Jandarmadan Suçüstü: 7 Gözaltı

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde define için kaçak kazı yaptıkları belirlenen 7 kişi, kullandıkları malzemelerle birlikte jandarma tarafından suçüstü yakalandı.

28.07.2015 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde define için kaçak kazı yaptıkları belirlenen 7 kişi, kullandıkları malzemelerle birlikte jandarma tarafından suçüstü yakalandı.

Karagözler Mahallesi yakınlarında kayalıkların dibinde dün öğle saatlerinde koyun otlatan bir çobanın patlamamış el yapımı patlayıcı bulması üzerine jandarma harekete geçti. Bomba imha ekipleri, patlayıcıyı etkisiz hale getirdi. Olayın ardından çalışma başlatan jandarma, patlayıcının define arayan bir gruba ait olduğunu belirledi.

Definecileri suçüstü yakalamak için hazırlık yapan jandarma, bugün saat 04.00'te, aynı bölgede önlem aldı. Kaçak olarak define arayan Y.A. (21), U.G. (28), G.A. (23), A.A. (32), R.Ç. (40), T.T. (43) ve Ü.İ. (35) kazıya başlayınca jandarma tarafından suçüstü yakaladı. Ayrıca define için yapılan kaçak kazıda kullanılan kazma, kürek, jeneratör, halat ve merdiven gibi malzemelere el konuldu. Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. - İncirliovaaydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Definecilere Jandarmadan Suçüstü: 7 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bolu'da İzzet Baysal Caddesi'nde Motosikletlere Göz Açtırmadılar
    16:17 Bolu'da İzzet Baysal Caddesi'nde Motosikletlere Göz Açtırmadılar

    Bolu'da yaya ve bisiklet harici girişin yasak olduğu İzzet Baysal Caddesi'nde polis ekipleri, kurallara uymayan motosiklet ve elektrikli motosiklet sürücülerine para cezası kesti. Ekiplerin ilerleyen günlerde kent genelinde önlemleri sıkılaştıracağı belirtildi.

  • Bartın'da Kurye Kaza Geçirdi, Sipariş Başka Bir Kurye Tarafından Teslim Edildi
    16:16 Bartın'da Kurye Kaza Geçirdi, Sipariş Başka Bir Kurye Tarafından Teslim Edildi

    Bartın'ın Kemerköprü Mahallesi'nde bir moto kurye ile otomobil çarpıştı. Kaza sonucunda kurye yaralanırken, taşıdığı sipariş ise başka bir kurye tarafından gideceği adrese teslim edildi. Yaralı kurye ise hastaneye kaldırıldı.

  • Okul Sporları Ragbi Yıldızlar Grup Birinciliği için 18 ilden Kayseri'ye gelen 69 takım zirve mücadelesinde ter döktü
    16:16 Okul Sporları Ragbi Yıldızlar Grup Birinciliği için 18 ilden Kayseri'ye gelen 69 takım zirve mücadelesinde ter döktü

    Okul Sporları Ragbi Yıldızlar Grup Birinciliği müsabakalarında 18 ilden Kayseri'ye gelen 38'i erkek, 31'i kız olmak üzere 69 takım zirve için ter döktü. Yaklaşık bin öğrencinin katıldığı ve kıran kırana yarışla geçen müsabakalarda grup birinciliği elde edecek olan takımlar, Türkiye birinciliği için karşılaşmaya çıkacak. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, okul sporlarının önemine değinerek, Kayseri'nin spor şehri olduğunu ve geleceğin sporcularını yetiştirmekte büyük bir heyecanla çalıştıklarını belirtti.

  • Diyarbakır'da düzenlenen Okullar Arası Boks İl Seçmeleri tamamlandı
    16:16 Diyarbakır'da düzenlenen Okullar Arası Boks İl Seçmeleri tamamlandı

    Türkiye Boks Federasyonu Diyarbakır İl Temsilciliği tarafından organize edilen Gençlik Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Boks il seçme müsabakaları, Diyarbakır Stadyumu'nda bulunan boks salonunda düzenlendi. İl seçmelerinde dereceye girenler, okullar arası Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Diyarbakır'da düzenlenen Okullar Arası Boks İl seçmesine, 21 kadın sporcunun yanı sıra 47 erkek sporcu katıldı. Kadınlarda 12 ayrı sıklette gerçekleştirilen 10 müsabaka, erkeklerde ise 23 farklı sıklette ve yaş grubunda toplamda 20 müsabaka düzenlendi. Müsabakalara kendi sporcularıyla katılan Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörlerinden Abdulaziz Selucik, etkinliğin yoğun katılımla gerçekleştiğini belirtti.

  • Didim'de Genç Şefler Yemek Yarışması Düzenlendi
    16:15 Didim'de Genç Şefler Yemek Yarışması Düzenlendi

    Aydın'ın Didim ilçesinde, Turizm Haftası kapsamında Zeynep - Mehmet Dönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından bir otelde düzenlenen Genç Şefler Yemek Yarışması'na 5 ortaokuldan 6 takım katıldı. Yarışmada öğrencilerin hünerlerini sergilediği etkinliğe veliler ve öğretmenler de katıldı. Yarışma sonuçları yarın açıklanacak.

  • Konya Ereğli'de 135 Kilo Kaçak Tütün Ele Geçirildi
    16:15 Konya Ereğli'de 135 Kilo Kaçak Tütün Ele Geçirildi

    Konya'nın Ereğli ilçesinde jandarma tarafından yapılan çalışmalarda bir otomobilde 135 kilo kaçak tütün ele geçirildi. Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok yol kontrolünde M.P.'nin kullandığı otomobilde yapılan aramada kaçak tütünler bulundu. M.P. gözaltına alınırken, ele geçirilen malzemelere el konuldu.

  • Macar Öğrenciler Tekirdağ'da Halk Oyunları Gösterisi Sundu
    16:14 Macar Öğrenciler Tekirdağ'da Halk Oyunları Gösterisi Sundu

    Türkiye-Macaristan Kültür Yılı kapsamında Tekirdağ'a gelen Macar öğrenciler, Rakoczi Müzesi önünde halk oyunları gösterisi sundu. Macaristan Mikes Kelemen Lisesi öğrencileri, Osmanlı'ya sığınan Macar Prensi 2. Ferenc Rakoczi'ye tahsis edilen ve daha sonra müzeye çevrilen yapıyı gezdi. Konuk öğrenciler, Müze Müdürü Ali Kabul'den bilgi aldı. Ardından öğrencilerden oluşan halk oyunları ekibi, müze önünde gösteri sundu. Öğrenciler, sahil dolgu alanındaki Barış ve Özgürlük Parkı'nda bulunan Macar Anıtı ve Mikes Kelemen Parkı'nı da ziyaret etti. Tekirdağ Macar Dostluk Derneği Başkanı Adem Dalgıç, 2024 Türkiye-Macaristan Kültür Yılı kapsamında kentte sene boyunca etkinliklerin süreceğini belirtti. Tekirdağ'ın Macarlar için önemli bir kent olduğunu vurgulayan Dalgıç, Macar halkı tarafından iyi bilinen kente, bu ülkeden çok sayıda ziyaretçi geldiğini ifade etti. Tekirdağ Bilim Sanat Merkezi öğretmeni Zübeyde Aykaç da 10 öğrencinin, kentteki Macar eserlerini ziyaret ettiğini dile getirdi. Aykaç, öğrencilerin katılımcılara güzel bir halk dansları gösterisi sunduğunu ve yarın da Türk-Macar ortak kültürüyle ilgili etkinlikler yapacaklarını söyledi.

  • Sinop'ta okul çevrelerinde emniyet denetimi yapıldı
    16:13 Sinop'ta okul çevrelerinde emniyet denetimi yapıldı

    Sinop'ta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çocuk ve gençlerin korunması amacıyla okul çevrelerinde denetim gerçekleştirildi. 40 ekip ve 133 personelinin katılımıyla yapılan denetimde, 91 okul çevresinde metruk binalar, iş yerleri, park ve bahçeler kontrol edildi. Denetim sonucunda herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken, bir öğrenci servis aracı sürücüsüne 1506 lira cezai işlem uygulandı.

  • Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen Tekrar Seçildi
    16:12 Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen Tekrar Seçildi

    Karabük İl Genel Meclisi'nin yapılan ilk toplantısında, AK Parti Grup kararı gereği gösterilen tek aday Ahmet Sözen, yeniden İl Genel Meclis Başkanı seçildi. Sözen, yaptığı konuşmada, Karabük İl Özel İdaresinin önemli bir noktaya geldiğini ve bundan sonra da hizmetlerine devam edeceklerini belirtti.

  • Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Genç Çevirmenler' yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
    16:09 Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Genç Çevirmenler' yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

    Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Genç Çevirmenler' yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay'ın da katıldığı ödül töreninde, İngilizce, Fransızca ve Almanca kategorilerinde dereceye giren öğrencilere sertifikaları takdim edildi. Birinci olan çevirmenler Brüksel'de AB kurumlarını ziyaret edecekken, ikinci ve üçüncü olan öğrenciler Ankara Üniversitesi'nde 'Avrupa Birliği Temel Eğitim Programı'na katılma fırsatı elde ettiler.


Advertisement