Defne Samyeli'ne Evleneceği Kişinin Eski Eşinden Onay Yok! - Son Dakika
Magazin

Defne Samyeli'ne Evleneceği Kişinin Eski Eşinden Onay Yok!

Defne Samyeli ve Emre Alkin, çocuklarıyla Bebek'te dolaştı. Alkin'ın oğlu gazetecileri görünce, "Aman çekmeyin annem kızar" diyerek saklandı.

21.10.2014 09:23  Güncelleme: 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Defne Samyeli, sevgilisi Emre Alkin ile birlikte Bebek'te görüntülendi. Evlilik hazırlıkları yapan ikili, ilk evliliklerinden olan çocuklarını bir araya getirerek tanıştırdı. Alkin'ın oğlu, gazetecileri görünce babasının arkasına saklandı.

"AMAN ÇEKMEYİN ANNEM KIZAR"

Fotoğraflarını çeken gazetecilere "Aman çekmeyin annem bana çok kızar" diyen delikanlı, böylece Emre Alkin'ın ilk eşinin Samyeli ile olan beraberliğine onay vermediğini ilan etmiş oldu.

Defne Samyeli\'ne Evleneceği Kişinin Eski Eşinden Onay Yok!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Defne Samyeli'ne Evleneceği Kişinin Eski Eşinden Onay Yok! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • rizeli: bu kadın tayyiple aşka yaşamamış mıydı ülkeden gizlendi 40 36 Yanıtla uzlett: öyle saçma sapan bir habere bile inanan mallar var demekki bu ülkede. 0 0
  • osman savran: Böyle haber mi olur ya. . . 28 0 Yanıtla
  • melle hiyar: Defne Samyeli, sevgilisi Emre Alkin ile birlikte Bebek'te görüntülendi. Evlilik hazırlıkları yapan ikili, ilk evliliklerinden olan çocuklarını bir araya getirerek tanıştırdı. Alkin'ın oğlu, gazetecileri görünce babasının arkasına saklandı. 'AMAN ÇEKMEYİN ANNEM KIZAR'Fotoğraflarını çeken gazetecilere 'Aman çekmeyin annem bana çok kızar' diyen delikanlı, böylece Emre Alkin'ın ilk eşinin Samyeli ile olan beraberliğine onay vermediğini ilan etmiş oldu. ödeşdik 6 3 Yanıtla

Advertisement