Değirmenci Spor Kulübü'nden Mandalı'ya Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Değirmenci Spor Kulübü'nden Mandalı'ya Teşekkür Ziyareti

Değirmenci Spor Kulübü\'nden Mandalı\'ya Teşekkür Ziyareti

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde 18-26 Haziran tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda Kapaklı’yı temsil edecek olan Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci ve sporcular, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

18.06.2014 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde 18-26 Haziran tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'nda Kapaklı'yı temsil edecek olan Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci ve sporcular, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunmak istediklerini söyleyen Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci'ye ziyaretinde Melih Dönmez, Rüstem Yayla, Edis Dingil, Serhat Değirmenci ve Mete Varım adlı sporcular eşilik etti. 18-26 Haziran tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'na katılacaklarını kaydeden Değirmenci, "Başkanımız sağolsun, bizim bu süreçteki yol ve kalacak yer masraflarımızı karşılayacak. Biz de Değirmenci Spor Kulübü olarak kendisine teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. İnşallah Kapaklı'yı en iyi şekilde temsil edip, iyi derecelerle geri döneceğiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise, Kapaklı Belediyesi olarak yasaların tanıdığı haklar kapsamında tüm spor kulüplerine destek olmaya gayret ettiklerini dile getirerek, "Vatandaş bizim her şeye yetkimiz olduğunu düşünüyor. Belli bir yere kadar bireysel olarak destekleyebiliyoruz. Fakat her zaman söylediğimiz gibi, bu gibi durumlarda belediyemize yazılı olarak başvurun. Bizde belediyemizin imkanları doğrultusunda elimizden gelen yardımı yapalım" ifadelerini kaydetti.

Bu tür organizasyonlarda sporculara fazla stres yüklememek gerektiğinin altını çizen Başkan İrfan Mandalı, "Siz oraya muhakkak şampiyon olmak için değil, sporunuzu yapmak için gidin. Orada tanımadığınız kardeşlerinizle karşı karşıya geleceksiniz. Fakat maç bittikten sonra rakibinize sarılacak, maçı unutacaksınız. Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olan Gaziantep'e gideceksiniz. Vakit bulursanız, bu güzel şehri gezmenizi tavsiye ederim" diye konuştu.

18-26 Haziran tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'nda Kapaklı'yı, Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü sporcularından Melih Dönmez 75 kiloda K-1'de, Rüstem Yayla 75 kiloda K-1'de, Edis Dingil 81 kiloda K-1'de, Serhat Değirmenci 81 kiloda Full Contack'da ve Mete Varım da 60 kiloda K-1'de temsil edecek. 17 Haziran'da Gaziantep'e gidecek olan Değirmenci Spor Kulübü heyeti, 27 Haziran'da Kapaklı'ya geri dönecek. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Değirmenci Spor Kulübü'nden Mandalı'ya Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement