Dekan Demir'den Başkan Yılmaz'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Dekan Demir'den Başkan Yılmaz'a Ziyaret

Dekan Demir\'den Başkan Yılmaz\'a Ziyaret

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun’da kırsal kalkınma alanında köylüleri desteklediklerini hatırlatarak, “Kırsal kalkınmayı desteklemek en önemli görevlerimizden birisi. Bu konuda her türlü projeye, ortak çalışmaya açığız” dedi.

25.08.2016 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun'da kırsal kalkınma alanında köylüleri desteklediklerini hatırlatarak, "Kırsal kalkınmayı desteklemek en önemli görevlerimizden birisi. Bu konuda her türlü projeye, ortak çalışmaya açığız" dedi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir ve yardımcıları Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Yılmaz, köylerde tarım ve hayvancılığa teşvik amaçlı Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı kurulduğunu söyleyerek, "Köylerimizde ekonominin gelişmesi, canlanması ve köylülerimizin tarıma ağırlık vermesi için birçok alanda kırsal kalkınma faaliyetlerine imza attık. Hazırlanan projeler ile vatandaşları üretmeye teşvik ettik. Koza ipekçiliği, çilek yetiştiriciliği, çiğ süt toplama projeleri, mantar üretimi gibi projelere imza attık. Köylümüzün yanında olduk. İlimiz genelinde tarım ve hayvancılığı geliştirerek köy ekonomilerini yükseltecek çalışmalar hedefliyoruz" diye konuştu.

Üniversite sınırları içinde sınırlı kalmayıp şehrin kalkınması için projeler üretmeyi hedeflediklerini belirten OMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir ise Başkan Yılmaz'a başarı dileklerinde bulundu.

OMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir'in Başkan Yılmaz'a gerçekleştirdiği ziyarete Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Güray Erener ve Doç. Dr. Eyüp Selim Köksal da katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dekan Demir'den Başkan Yılmaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement