Dekandan Gaziantep'teki Olayla İlgili Açıklama - Son Dakika
Güncel

Dekandan Gaziantep'teki Olayla İlgili Açıklama

Dekandan Gaziantep\'teki Olayla İlgili Açıklama

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, dün gece Nizip’teki bir öğrenci evinde meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybedip, 2 kişinin de ağır yaralandığı olayla ilgili açıklamada bulundu.

26.05.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, dün gece Nizip'teki bir öğrenci evinde meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybedip, 2 kişinin de ağır yaralandığı olayla ilgili açıklamada bulundu.

Olayın siyasi olmadığını söyleyen Prof. Dr. Mehmet Özaslan, madde bağımlılarının öğrencilerin kaldığı eve baskın düzenlediğini iddia ederek, "25 Mayıs 2015 saat 22.00-23.00 sırasında, Nizip şehir merkezinde GAÜN Nizip Eğitim Fakültesi öğrencilerinin yaşadığı eve madde bağımlılarının baskın yaptığı öğrenilmiştir. Olay anında çıkan tartışma ve arbede sırasında madde bağımlıları ve üniversite öğrencileri arasında yaralananlar olmuştur. Madde bağımlılarından bir kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği gelen bilgiler arasındadır. Şu anda ulaşılan bilgilere göre, olayın çıkış sebebinin madde bağımlılarının üniversite öğrencilerine sataşması olduğu, olayda siyasi bir boyutun olmadığı yönündedir. Olay, üniversitemiz kampüsü dışında meydana gelmiştir. Olay ile ilgili detaylı araştırmalar ilgili mercilerce devam etmektedir" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dekandan Gaziantep'teki Olayla İlgili Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement