Dekolte Cinayetinde Dedikodu Gerçek Çıktı - Son Dakika
Güncel

Dekolte Cinayetinde Dedikodu Gerçek Çıktı

Dekolte Cinayetinde Dedikodu Gerçek Çıktı

Dekolte cinayetinin ayrıntıları ortaya çıktı. Katil zanlısı Tugay Ç.'nin eşi Hatice Ç., öldürülen Efraim Türkmen'le gezdiklerini ve birlikte olduklarını itiraf etti.

02.03.2015 12:40  Güncelleme: 22:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da Efraim (26) ve Muhittin Türkmen (19) kardeşlerin öldürülmesi ile ilgili soruşturma tamamlandı. Öldürülen Efraim Türkmen ile katil zanlısı Tugay Ç.'nin (24) eşi Hatice Ç.'nin (22) ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Hatice Ç., sorgusunda Efraim Türkmen ile birlikte gezmeye gittiklerini, evinde birlikte olduklarını itiraf etti.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Merkez Çukurova İlçesi'nin Şambayat Mahallesi'nde 19 Ağustos'ta meydana gelen olayda Zahide Türkmen (66), komşuları tekstilci Tugay Ç.'nin eşi Hatice Ç.'ye dekolte giyinmemesi konusunda yaptığı uyarının ardından, Zahide Türkmen'in oğulları Efraim Türkmen ile Muhittin Türkmen çapraz ateşe alınarak öldürüldü. Başlatılan soruşturmada Hatice Ç.'nin eşi Tugay Ç., amcasının oğlu Necmettin Ç. (31), amca Gürbüzhan Ç. (45) ile kuzeni Serkan Ç. (35) gözaltına alındı.

"KARINLA YATTIM, DAHA NE ZAMAN BOŞAYACAKSIN"

Cinayeti namus için işlediğini ileri süren katil zanlısı Tugay Ç., öldürdüğü Efraim Türkmen'in 2013 yılının mayıs ayında evlendiği eşi hakkında, dedikodu yaptığını söyleyerek, "Sürekli karım ile ilgili dedikodu yapıyordu. Olay günü de yolumu kesti, bana 'Karınla yattım. Daha ne zaman boşayacaksın. Sen boşa ki ben alacağım' dedi. O sözleri duyunca silahı çekip ateş ettim. Pusuya düşürmedim, tesadüfen karşılaştık. Ben karıma güveniyorum, beni aldattığına inanmıyorum" dedi. Tugay, Necmettin ve Gürbüzhan Ç. tutuklandı, Serkan Ç. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YASAK İLİŞKİ ORTAYA ÇIKTI

Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken öldürülen Efraim Türkmen ile katil zanlısı Tugay Ç.'nin eşi Hatice Ç. ile ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Dekolte giyindiği için köyde dedikodulara neden olduğu ileri sürülen Hatice Ç., sorgusunda Efraim Türkmen'in kimsenin olmadığı bir sırada evine geldiğini ve birlikte olduğunu itiraf etti.

AİLE MECLİSİ KARAR ALMIŞ

Ayrıca aile üyeleri Cengizhan (35), Şahin (61), Gürbüzhan, Tahsin (42) ve Müjdat Ç.'nin bir petrol istasyonunda bir araya gelerek Efraim Türkmen'in öldürülmesine karar verdiği belirlendi. Bunun üzerine katil zanlısı Tugay'ın babası Müjdat Ç. de (51) tutuklandı.

GELİN İTİRAF ETTİ

Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı iddianamesini hazırladı. Hatice Ç. ile Efraim Türkmen'in duygusal ilişkilerinin olduğu ve birliktelik yaşadıklarının belirtildiği kaydedilen iddianamede Cengizhan Ç.'nin Hatice Ç.'yi arayarak 'Efraim'in hakkında ölüm kararı çıktı. Kendine de dikkat et' dediğine yer verildi. Hatice Ç.'nin ifadesinde, ölen Efraim'i tanıdığı, birlikte gezmeye gittiklerini, eve gelip kendisine sahip olduğunu, farklı tarihlerde yine evine geldiğini, bu durumu fark ettirmemeleri gerektiğini söylediğini ancak ailenin ilişkilerini öğrendiğini söylediği de vurgulandı.

DAVA AÇILDI

Savcı, cinayeti işleyen Necmettin ve Tugay Ç. hakkında töre saikiyle tasarlayarak öldürme suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu; Gürbüzhan, Şahin, Müjdat, Cengizhan, Tahsin Ç. hakkında azmettirme suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu, Serkan Ç. ve Tuncay Davarcı (35) hakkında ise suç delillerini gizleme suçundan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle Adana 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Şüpheliler önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dekolte Cinayetinde Dedikodu Gerçek Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • MEHMET: Adana'dan adam çıkmaz 18 22 Yanıtla
  • Tuba: keşke öldürmeseydin be kardeş. bıraksaydın kendi pislikleriyle zaten geberirlerdi. yazık oldu sana 22 1 Yanıtla
  • osmanli: Bende bir bayan olarak yaziyorum. Bence burda asil cezayi kadinin almasi lazim. Zina buyuk gunah. Hadi gunahi.gectim. kocanla birlikte oldugun eve nasil baska bir adami alirsin ya aklim almiyor. Kadinlar kafayi yemis. Madem baska adamlarla birlikte olmak istiyorsun neden evleniyorsun ya. Yazik vallahi yazik. Namus kalmamis insanlarda. Kisi namus icin birni olduruyorsa benim nazarimda haklidir. 20 0 Yanıtla
  • ALİ BABA VE KIRK HARAMİLER: ENAYİYE BAK BEN KARIMA GÜVENİYORUM BENİ ALDATTIGINA İNANMIYORUM DİYOR KARI İSE ALDATTIGINI İTİRAF EDİYOR. 17 1 Yanıtla
  • ALİ BABA VE KIRK HARAMİLER: SONRADA YOK EFENDİM KADIN CİNAYETİ YOK KADINA ŞİDDET YOK BİLMEM NE. 15 2 Yanıtla
  • sakaryali: İyi yapmis it herife huvzunu kesseydi daha iyi olurdu nasl olsa agir ceza alms ibreti alem icin diri diri kesseydi ben hakim olsam cocuga 5 yil hapis verirdm omur boyuda neymis yazk 16 1 Yanıtla
  • Xmen: Adalet yerini bulmamış o kancığında ölmesi gerekir 12 3 Yanıtla
  • merrrrttt: Namus cinayetine hafif cezalara verilmeli. Formaliteden yatıp çıkmalı cinayeti işleyen kişi. Kadın için bu ödül resmen. Namus cinayeti işleyeni desteklerim aga. Sadece namus cinayeti. 13 2 Yanıtla
  • Vdtaxu: La yobaz denen böcek sen bi bak bakalım burdakılerın laıklıkle ne alakası var senın gıbı bos egıtımsız ınsanların yapacagı ısler bunlar kesin senin gibilerın basından gecer böyle seyler 7 7 Yanıtla
  • ADALETİN DE BÖYLESİ...: adalete bakk !!! kadına ağırlaştırılmış müebbet kanına gırıp başkasının namusuyla oynayıp geberene de ceza olarak defin bile yapmamak öldüren kocayada madalya. . . 8 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı
    03:20 Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde dikey şeklinde duran ve sarı bir ışık yayan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı. Esad Tek isimli vatandaş, evine giderken yolda bu ilginç manzarayla karşılaştı ve hızlıca evinin balkonuna çıkarak gökyüzünde duran cismi ve ışığı cep telefonuyla kayıt altına aldı. Cisim bir süre hareketsiz durduktan sonra kayboldu.

  • FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
    03:15 FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

    Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, iflas eden firmasının müşterilerini ve yatırımcılarını dolandırmaktan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bankman-Fried, yatırımcılara ve borç verenlere yalan söylemekten ve milyarlarca dolarlık kripto para çalmaktan suçlu bulunmuştu. Mahkemede konuşan Bankman-Fried, yatırımcılardan ve çalışanlardan özür diledi.

  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.


Advertisement