Del Bosque: Yeni İspanya Geliyor... - Son Dakika
Spor

Del Bosque: Yeni İspanya Geliyor...

Del Bosque: Yeni İspanya Geliyor...

Del Bosque, Dünya Kupası'nda yaşananları geride bıraktıklarını ve artık yeni bir jenerasyonun geldiğini duyurdu.

30.08.2014 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente del Bosque, yeni isimlerle yeni bir sayfa açmaya hazırlandıklarını ifade etti.

Del Bosque, Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda yer alan başta Gerard Pique, Juan Mata ve Fernando Torres olmak üzere 8 isme yeni dönemde yer vermedi.

David Villa, Xavi ve Xabi Alonso gibi tecrübeli isimler emekliliklerini açıklarken, İspanyol teknik adam Real Madrid'den Isco ve Barcelona'dan Marc Bartra'yı Fransa ve Makedonya'ya karşı oynanacak maçlar için kadroya davet etti.

Yeni bir sayfa açtıklarını belirten Del Bosque, "Dünya Kupası bir hataydı. Tabii sadece futbolla alakalı şeyler. Yoksa Brezilya'da utanç verici bir duruma düştüğümüzü düşünmüyorum." dedi.

Şimdi ayağa kalkma zamanı olduğunu vurgulayan deneyimli teknik adam, "Yapmamız gerekenleri yaptık. Çok büyük başarılara imza atan bir jenarasyonumuz vardı ancak bu yeni bir jenerasyon yaratmamak için bir gerekçe olamaz." şeklinde konuştu.

İspanya, ilk olarak 4 Eylül'de Didier Deschamps'ın Fransa'sı ile bir hazırlık oynayacak. 4 gün sonra ise Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında Makedonya ile karşılaşacaklar.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Del Bosque: Yeni İspanya Geliyor... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement