Delican: "İzmir'e Hizmet Yağacak" - Son Dakika
Yerel

Delican: "İzmir'e Hizmet Yağacak"

Delican: "İzmir\'e Hizmet Yağacak"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, 1 Kasım seçim sonuçlarının kendileri açısından büyük bir başarı olduğunu ifade ederek, İzmir’in önümüzdeki 4 yıl içinde büyük hizmetlere kavuşacağını söyledi.

05.11.2015 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, 1 Kasım seçim sonuçlarının kendileri açısından büyük bir başarı olduğunu ifade ederek, İzmir'in önümüzdeki 4 yıl içinde büyük hizmetlere kavuşacağını söyledi.

İhlas Haber Ajansı (İHA) İzmir Bölge Müdürü Özcan Aydın, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican'ı makamında ziyaret etti. Seçimlerde elde edilen başarıdan dolayı Delican'ı kutlayan Aydın, bu başarılı tablonun İzmir'e hizmet olarak yansıyacağını inandığını ifade etti. Başkan Bülent Delican, 1 Kasım seçimleri sonrası sandıktan halkın huzur, güven ve istikrar beklentisinin çıktığına dikkat çekerek, "Seçmen bunları hayata geçirebileceğine inandığı AK Parti'yi bir kez daha tek başına iktidara taşımıştır. Son dönemde, oynanan oyunlar, terör ve kumpaslar çok can almış, çok can yakmıştır. Başından bu yana, bu acı tablonun sorumluluğunu bize yıkmaya çalışan kesimlere en güzel yanıt sandıktan gelmiştir. AK Parti sandıkta halkımızın teveccühü ile büyük bir zafer kazanmıştır. Bu tablo Türkiye'yi rahatlatmıştır. Yolumuz açılmıştır" dedi.

NEREDE KALMIŞTIK?

Vatandaşın hizmeti tercih ettiğine işaret eden Delican, "Bundan sonra AK Parti yaklaşık 5 aylık bir aranın ardından kaldığı yerden hizmetlere devam edecektir. Önümüzdeki 4 yılda güzel İzmir'imize de yatırımlar gelecektir. İzmir ülkemizin en hızlı gelişen, en çok çok hizmet alan illerinden biri olacaktır. İzmir'e hizmet yağacak. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Delican: 'İzmir'e Hizmet Yağacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement