Deliklitaş" Buz Sarkıtlarıyla Kaplandı - Bitlis - Son Dakika
Güncel

Deliklitaş" Buz Sarkıtlarıyla Kaplandı - Bitlis

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Deliklitaş mevkisinden görüntüler Buz sarkıtlarından detaylar Vatandaşlardan Ercan Demir'in konuşması Bitlis'teki "Deliklitaş" buz sarkıtlarıyla kaplandı Bölgede etkili dondurucu soğuklar, Deliklitaş'ta buz sarkıtlarının oluşmasına neden oldu Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar yağışının ardından etkili olan dondurucu hava, su kaynaklarının ve derelerin donmasına yol açtı.

31.01.2016 00:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Deliklitaş mevkisinden görüntüler

Buz sarkıtlarından detaylar

Vatandaşlardan Ercan Demir'in konuşması

Bitlis'teki "Deliklitaş" buz sarkıtlarıyla kaplandı

Bölgede etkili dondurucu soğuklar, Deliklitaş'ta buz sarkıtlarının oluşmasına neden oldu

Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar yağışının ardından etkili olan dondurucu hava, su kaynaklarının ve derelerin donmasına yol açtı.

Bitlis- Diyarbakır karayolunun 20. kilometresinde bulunan ve 1929 yılında kente ilk araç girişinin yapıldığı yer olarak bilinen Deliklitaş, soğuk havadan sonra adeta buz kesti.

Dondurucu soğuklardan sonra görünümü değişen Deliklitaş, üzerine metrelerce yükseklikten akan suların donmasıyla buzdan şelaleyi andırdı.

Vatandaşlardan Ercan Demir, buz sarkıtları oluşan Deliklitaş'ın güzel bir görünüm kazandığını belirterek, bu manzarayı ölümsüzleştirmek için fotoğraf çektirdiklerini dile getirdi.

Deliklitaş" Buz Sarkıtlarıyla Kaplandı - Bitlis
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Deliklitaş' Buz Sarkıtlarıyla Kaplandı - Bitlis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement