Delinatör Trafik İşaretleri İle Trafik Güvenliğini Arttırıyoruz - Son Dakika
Güncel

Delinatör Trafik İşaretleri İle Trafik Güvenliğini Arttırıyoruz

Kentin pek çok yerinde gerçekleşen yol çalışmaları sonrasında yollar, şerit ayırıcı delinatör trafik işaretleri ile bölünerek sürücülerin uyarılması ve yol güvenliği sağlanıyor.

31.07.2015 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Ekibi, ilçenin trafik akışının yoğun olduğu kavşak, meydan, cadde ve sokaklarda kazaların önlenmesi ve trafik sıkışıklığının oluşmaması için trafik işaretleri montaj işlemlerini yoğunlaştırdı.

Kartepe Belediyesi, Seka Kamp yolunun genişletilmesi ve asfaltlanması çalışmalarını tamamlarken, Seka Kamp yolunda araçların güvenle seyir etmelerini sağlamak ve trafik sıkışıklığını önlemek amacıyla trafik işaretlemelerine devam ediyor.

Yol güvenliğini arttırmak için ve yol çizgilerine yardımcı olarak şerit ayırıcı delinatör trafik işaretleri, şerit ihlalleri oluşabilecek noktalara çakılıyor. Yol tabelaları ve yol çizgilerini destekleyici olarak uygulanan şerit ayırıcı delinatör trafik işaretleri ile şerit ihlallerini engelliyor. Zabıta Müdürlüğü ekiplerince monte işlemleri yürütülen bu şerit ayırıcı delinatör trafik işaretleri, hız azaltmak için şehir içi trafiğinde, kavşaklarda, tehlike arz eden yerlerde, yaya geçişlerinde ve okul önlerinde trafik güvenliğine katkıda bulunacak.

Bu anlamda Seka Kamp Yolu'na da şerit ayırıcı delinatör trafik işaretleri monte edilerek, cadde üzerine araç park edilmesi engellenip, trafik sıkışıklığı önlenmiş olacak. Ayrıca yaya geçiş yollarının giriş ve çıkışlarına şerit ayırıcı delinatör trafik işaretleri monta edilerek yaya yollarına araç park edilmesi engellenmiş olacak. Zabıta Müdürü Selman Çelik, 2015 Yılı içerisinden yaklaşık 400 adet şerit ayırıcı delinatör trafik işaretinin yaya yolları giriş ve çıkışlarına, kavşaklara ve bulvar ve caddelere monte edilerek yol güvenliğinin sağlanmış olduğunu belirtti. Buna ek olarak muhtelif cadde üzerlerine yapılan asfalt setler boyanarak araç sürücülerin uyarılması amaçlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Delinatör Trafik İşaretleri İle Trafik Güvenliğini Arttırıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement