Demba Ba Beşiktaş'ın İngiltere Kampına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Demba Ba Beşiktaş'ın İngiltere Kampına Katıldı

Demba Ba Beşiktaş\'ın İngiltere Kampına Katıldı

"rekabete ALIŞKINIM" "SOW OLUMLU ŞEYLER SÖYLEDİ" Beşiktaş'ın Chelsea'dan 6 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Senegal'li golcü Demba Ba İngiltere'ye gelerek kampa katıldı.

17.07.2014 21:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"rekabete ALIŞKINIM"

"SOW OLUMLU ŞEYLER SÖYLEDİ"

Beşiktaş'ın Chelsea'dan 6 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Senegal'li golcü Demba Ba İngiltere'ye gelerek kampa katıldı.

Leeds şehrinde kapmp yapılan otele Futbol Şubesi Sorulusu Ahmet Nur Çebi ile gelen Demba Ba basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

"REKABETE ALIŞKINIM"

Demba Ba Chelsea'den geldiğini ve büyük rekabetlere alışık olduğunu söyledi.

Demba Ba "Chelsea'den geldim ve orada 1.5 sene oynadım.Rekabete alışkın bir oyuncuyum.İngiltere'de her yıl 5-6 takım şampiyonluk mücadelesi veriyor.Orada da iyi performans gösterdim ve buraya geldim."diye konuştu.

"RUHUMU ORTAYA KOYACAĞIM"

Beşiktaş'lı taraftarların siyahi oyunculara özel bir ilgisinin olduğunu ve onları daha çok sevdiğini bildiğini belirten Demba Ba "Beşiktaş taraftarı ile ilgili bazı hikayeler dinledim.Taraftarlar ruhunu ortaya koyan oyuncuları daha çok seviyor.Bende ruhumu ortaya koymaya çalışacağım"dedi.

"SOW OLUMLU ŞEYLER SÖYLEDİ"

Müslüman olmasının ve Fenerbahçe'de oynayan vatandaşı Sow'un olumulu etkileri olduğunu ifade eden Senegal'li golcü"Musa buraya gelmeden önce çok olumlu şeyler söyledi.Müslüman bir ülkede oynamak benim için çok önemli"şeklinde konuştu.

Chelsea ile sezon başı hazırlıklarına çıkmasına rağmen transferinden dolayı çalışmalarına ara verdiğini açıklayan Demba Ba form tutması ile ilgili bir zaman sınırlamasaı koyamayacağını ve elinden geldiği kadar çalışacağını söyledi.

Atabildiği kadar gol atacacağını dile getiren Demba Ba fotoğraf çekiminin ardından dinlenmek amacıyla odasına çekildi.

Demba Ba Beşiktaş ile ilk idmanına yarın çıkacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Demba Ba Beşiktaş'ın İngiltere Kampına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement