Demba Ba: Beşiktaş'ta Kalmak İstemiyorum - Son Dakika
Spor

Demba Ba: Beşiktaş'ta Kalmak İstemiyorum

Demba Ba: Beşiktaş\'ta Kalmak İstemiyorum

Beşiktaş yönetiminin 14 milyon euroya Çin'in Shanghai Shenhua Kulübü'ne satmak istediği Demba Ba, siyah-beyazlı takımda kalmak istemiyor.

23.06.2015 10:42  Güncelleme: 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demba Ba, Beşiktaş'ı kafasında bitirdi! Beşiktaş yönetiminin para kazanmak için Çin'e satmak istediği Demba Ba'nın, Beşiktaş'ı kafasında bitirdiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sezon taraftarın gösterdiği performans nedeniyle en beğendiği ve uğruna şarkılar türküler bestelediği Senegalli yıldızın, yakın çevresine, "Beşiktaş'tan gitmek, yeniden İngiltere'ye dönmek istiyorum" dediği öğrenildi.

ÇILGIN TEKLİF YALAN OLABİLİR

Hürriyet'in haberine göre; yıldız golcünün Premier Lig'e dönme arzusu Çin'in Shangai takımından gelen 14 milyon Euro'luk teklifin suya düşmesi anlamına geliyor. Siyah-beyazlı yönetim, tüm transfer planını Demba Ba'nı Shanghai Shenhua'ya 'Evet' demesi üzerine kurmuş bulunuyor.

DEMBA BA'NIN İKNA OLMASI LAZIM

Beşiktaş yönetimi, Shanghai Shenhua ile her konuda anlaştı. Ancak bu transferin gerçekleşebilmesi için Çinlilerin Senegalli futbolcuyu ikna etmesi gerekiyor. Çinlilerin, verecekleri teklifle Demba Ba'yı Premier Lig hedefinden vazgeçirmesi gerekiyor. Aksi halde transfer yatacak.

AVRUPA'DA OYNAMAK İSTİYOR

Beşiktaş'ta kalmak istemeyen Demba Ba'nın 3 yıl daha kontratı var. Yönetim ya oyuncuya izin vermeyecek veya daha düşük rakamlara Avrupa'ya gitmesine izin verecek. İngiltere'den Senegalli ile en yakından ilgilenen kulüp ise West Brom. Beşiktaş'ın eski hocası Slaven Bilic'in başına geçtiği West Ham United'ın da Ba ile adı anılıyor. Ba, İngiltere olmazsa İtalya'da top koşturmak istiyor.

Son Dakika Spor Demba Ba: Beşiktaş'ta Kalmak İstemiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • sena: gülegüle çukulata çocuk.. 8 3 Yanıtla
  • MUSTİ: ÇOK SÜPER GOLCÜ DEĞİLSİN 7 1 Yanıtla
  • Fikret Karaboyun : Cimbom gibi asaletli değilse sahtekar takım VARMI HERKEZİ SATIN ALAN SATEKAR CİMBOM 1 6 Yanıtla
  • kazma: bir ara beşiktaşlılar bunun heykelini dikekecek yer arıyorlardı 6 1 Yanıtla
  • mustafa ugurlu: giderse futbolu biter turkiyede iyi kötü bir şeyler yapıyordu avrupada il 11 bile giremez yedek kalir 5 1 Yanıtla
  • musa: yönetim fakir kusura bakmasınlar parasız bir şey olmaz dembaba yı para için satmaya çalışıyosun . adama oraya gitmezse ne olcak elinde patlıcak yönetim bence para bulsun bulamıyosa bıraksınlar kardeşim. 5 0 Yanıtla
  • Uzaylı Rıfkı Çakar. .: yahuu bu adam zaten boş. .şımarık bir herif...git gidebildigin yere..maymun kılık yaratık. .rot op man 1 4 Yanıtla
  • Osman: Aman gitsin cen daha iyi cin baba dan gol makinası dedik çamaşır makinası çıktı 3 1 Yanıtla
  • bilgisiz: haber bitti. masa başında yazılmış belli. 2 1 Yanıtla
  • Bize Her Yer Trabzon: İyi ki TS bunun yerine Cardozo yu almış. Adam istanbulu begenmiyosa bizim orada hiç yapamazdı 1 1 Yanıtla

Advertisement