Demba Ba, BJK Nevzat Demir Tesislerini Gezdi - Son Dakika
Spor

Demba Ba, BJK Nevzat Demir Tesislerini Gezdi

Beşiktaş'ın yeni transferi Senegalli futbolcu Demba Ba, BJK Nevzat Demir Tesislerini gezdi.

17.07.2014 13:38  Güncelleme: 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın yeni transferi Senegalli futbolcu Demba Ba, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ni gezdi.

Tesislerde bir süre kulüp ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi ile sohbet eden Demba Ba'ya daha sonra tesisler gezdirilip, bilgi verildi.

Senegalli futbolcu, tesisleri çok beğendiğini ifade ederek, "Büyük ve güzel bir tesis, beğendim. Artık başlamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Tesislerde Ahmet Nur Çebi'yi görmenin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Ba, "Oynadığım her kulüpte ilk dakikadan sonuna kadar elimden geleni yapıyorum. Her takımda olduğu gibi Beşiktaş'a da her şeyimi vermek istiyorum" diye konuştu.

Çebi: "Allah utandırmasın"

İkinci başkan Çebi, Demba Ba transferi için "Allah utandırmasın. İnşallah katkısı olur ve başarılı bir sezon geçiririz" yorumunda bulundu.

Az laf çok iş yapmak istediklerini vurgulayan Çebi, "Transferleri dikkatli yapmamız gerekiyor. Geçmişteki sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Bu transfere çok emek verdik. Demba Ba'nın yapısı bize çok uygun, katkıları olacağına inanıyoruz. Geçen perşembe günü kendisine Beşiktaş taraftarını anlatarak ikna ettim" ifadelerini kullandı.

Sahura kadar görüştüler

Çebi'nin geçen hafta İngiltere'de Demba Ba ile otelde sahura kadar görüştüğü ve transferi için ikna ettiği öğrenildi.

Demba Ba'ya Beşiktaş taraftarlarını anlatan Çebi'nin, uzun süren görüşme sonunda Senegalli futbolcuyu ikna ettiği ve birlikte sahur yaptıkları bildirildi. Demba Ba'nın da Fenerbahçe'de oynayan vatandaşı Sow'dan bilgi aldığı ve müslüman bir Avrupa ülkesinde futbol oynamaktan mutlu olacağını söylediği ifade edildi.

Kampa gitti

Demba Ba, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ni gezdikten sonra takımın kampına katılmak üzere Çebi ile birlikte İngiltere'ye gitti.

Senegalli futbolcunun akşam saatlerinde Leeds yakınlarında Yorkshire bölgesindeki takımın kampına katılacağı kaydedildi.

Demba Ba için imza töreninin de önümüzdeki günlerde İngiltere'deki kampta gerçekleştirileceği öğrenildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Demba Ba, BJK Nevzat Demir Tesislerini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement