Demba Ba: Böyle Taraftar Yok! - Son Dakika
Spor

Demba Ba: Böyle Taraftar Yok!

Demba Ba: Böyle Taraftar Yok!

Beşiktaş'ın tecrübeli yıldızı Demba Ba, çok özel açıklamalarda bulundu.

20.07.2014 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın yeni yıldızı Demba Ba, Şampiyonlar Ligi'ndeki Feyenoord eşleşmesini değerlendirirken, siyah beyazlı taraftarlar hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu.

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Demba Ba, "Takım arkadaşlarımla aram çok iyi. Özellikle genç oyuncularla iyi anlaşıyoruz. Almanca bilmemin bunda büyük payı var." şeklinde konuştu.

Feyenoord kurasını değerlendiren tecrübeli golcü, "Kesinlikle zor bir eşleşme. Ancak kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Son zamanlarda çok güç kaybettiler. Tur içim umutluyuz." ifadelerini kullandı."ONLARIN TAKDİRİNİ ALMAK..."

Didier Drogba ve Moussa Sow'dan aldığı övgü dolu sözler hakkında, "Drogba ve Sow gibi oyuncuların takdirini almak gurur verici. Sow ile çok yakın arkadaşız ancak saha içinde bu elbette böyle olmayacak." dedi.

Müslüman ülkede olmanın rahatlığından bahsederek, "Burada olmanın ciddi kolaylıkları ve güzellikleri var. Mesela Ramazan ayı gibi. Müslüman bir ülkede olmak benim açımdan çok çok iyi olacak." açıklamalarında bulundu.

Kronik sakatlığı olduğu iddialarını yalanlayan Ba, son olarak taraftara seslenerek, "Şimdiye kadar izlediğim maçlarda taraftarımızın Türkiye'nin açık ara en iyisi olduğunu söyleyebilirim. Onları çok sevdim." şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Demba Ba: Böyle Taraftar Yok! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement