Demba Ba: Tüm Dünya Şaşkın - Son Dakika
Spor

Demba Ba: Tüm Dünya Şaşkın

Demba Ba: Tüm Dünya Şaşkın

Beşiktaş'ın Senegalli golcüsü Demba Ba, Senegal Milli Takımı'na çağırılmamasının teknik direktörün kararı olduğunu söylerken, "Tüm dünya şaşkın" yorumunu yaptı.

19.01.2015 15:03  Güncelleme: 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Senegalli golcü Demba Ba, bir basın toplantısı düzenleyerek soruları yanıtladı. Uzun zamandır tatil yapma fırsatı bulamadığını söyleyen Demba Ba, devre arası tatilinin kendisine iyi geldiğini söyledi.


"HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

Beşiktaş'ın, şampiyonluk yolundaki rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'a kaybetmesinin şampiyonluk yolunda siyah-beyazlıları etkileyip etkilemediği hakkındaki soruya Demba Ba, "Bizim için önemli olan sadece derbileri kazanmak değil, tüm maçları kazanabilmek. Hedefe doğru ilerlemek için tüm maçları kazanmak zorundayız. Hedefimiz belli, şampiyonluk. Her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız" yanıtını verdi.

"CHELSEA'DE BU DENEYİMİ YAŞADIK"

Rakiplerine göre daha genç bir takıma sahip olduklarını belirten Senegalli golcü, kendilerine dinamizm getirdiğini söylerken aynı zamanda bunun tecrübe eksikliği konusunda da dez avantaj yarattığı tespitinde bulundu. Şampiyonluk yarışının içerisinde kalmanın büyük bir çalışma getirdiğini söyleyen Demba Ba, " Chelsea'de de bu deneyimi yaşadık. 4 maç kalana kadar birden çok aday vardı. Çok büyük bir heyecan, mücadele gerektiriyor. Bunun için de sürekli çalışmak gerekiyor tabii ki" ifadelerini kullandı.

"TRANSFERLERLE İLGİLENMİYORUM"

Basında hakkında yer alan transfer iddiaları ve tekliflerle ilgili ise Ba, "Bunlar benim işim değil, ilgilenmiyorum. Elimden gelenin en iyisini yapıp Beşiktaş'a katkı sağlamaya devam edeceğim" derken yeni transfer Milosevic hakkında ise "Genç, yetenekli bir oyuncu. Hazırlık maçlarında gördük ki sağlam ve derli toplu oynayan bir futbolcu." yorumunu yaptı.

"19'UN GİZEMİ DEVAM EDECEK"

Daha önceki bir röportajında "Zamanı gelince 19'un sırrını açıklayacağım" diyen futbolcu, bu konunun tekrar hatırlatılması üzerine "19 hakkındaki gizem devam edecek. Ne zaman açıklarım bilmiyorum" yanıtı verdi.

TEK FORVET KONUSU

Tek forvet oynarken zorluk çekip çekmediğinin sorulması üzerine Ba, "Hemen arkamda 10 numara pozisyonundaki Jose Sosa var. Bununla ilgili bir sıkıntım yok. Ayrıca Gökhan Töre'den de destek alıyorum" şeklinde konuştu.

"SEVİLDİĞİMİ HİSSETTİĞİMDE İŞLER İYİ GİDİYOR"

Kendisini Beşiktaş'ta çok iyi hissettiğini söyleyen Demba Ba, "Bu ülkeden, şehirden, insanların yaklaşımından çok memnunum. Sevildiğimi hissettiğimde de işler iyi gidiyor. Yüksek bir gol ortalaması yakalayıp takıma faydalı olmak için çalışıyorum ben de" dedi.

LİVERPOOL MAÇI

Geçtiğimiz sezon Chelsea formasıyla Liverpool'a karşı oynadıkları kader maçında Gerrard'ın kayarak düştüğü ve kendisinin kaptığı topu gole çevirerek Kırmızılar'a şampiyonluk yolunda damga vuran Senegalli golcüye, UEFA Avrupa Ligi 2. turunda deplasmanda oynayacakları maçta Anfield Road'da kendilerini nasıl bir atmosferin beklediğinin sorulması üzerine, "Atmosfer her zamanki gibi olacaktır. Nefret dolu bir atmosfer olacağını düşünmüyorum. Gerrard için talihsiz bir pozisyon oluşmuştu. Gayet normal ve her zamanki gibi bir atmosfer bekliyorum Liverpool'da" ifadelerini kullandı.

BESTE KONUSU

Taraftarların besteleri hakkındaki soruya ise Ba, "Besteleri tabii ki dinliyorum. Takım arkadaşlarım sözleri tercüme ediyorlar, bu da kendimi iyi hissettiriyor. Konya deplasmanına giderken yolda yaptıkları beste beni fazlasıyla güldürüyor. Ama 10 kelimeden sadece 1'ini anlıyorum." dedi.

"TÜM DÜNYA ŞAŞKIN"

Senegal Milli takımına çağırılmaması nasıl karşıladığı hakkındaki soruya ise Demba Ba, "Tüm dünya şaşkın, teknik direktörümüz bir tercih yaptı. Bugün ilk maçlarına çıkıyorlar. Umarım iyi bir başlangıç yaparlar." cevabını vererek takımına başarılar diledi.

CARDOZO VE BURAK

Spor Toto Süper Lig'deki Burak Yılmaz ve Oscar Cardozo gibi diğer golcülerle ilgili olarak ise Demba Ba, "Ben onlarla birlikte kendimi en iyiler arasında görüyorum, ilk yarıda kendimi kanıtladım, ikinci yarıda da devam edeceğim." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Demba Ba: Tüm Dünya Şaşkın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement