Demet Akalın, Alex İçin Yollara Düştü - Son Dakika
Spor

Demet Akalın, Alex İçin Yollara Düştü

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex de Souza'nın jübile maçı için Türkiye'den ünlü isimler Brezilya'ya doğru yola çıktı, kafilede Demet Akalın da var.

27.03.2015 10:50  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin unutulmazları arasındaki yerini alan Brezilyalı Alex de Souza, futbol kariyerini noktalamasının ardından jübileye hazırlanıyor. Aralık ayında kariyerine son veren 37 yaşındaki Alex'in jübilesinde, Fenerbahçeli birçok eski futbolcu da sahaya çıkacak.

KAFİLEDE DEMET AKALIN DA VAR

Yarın oynanacak jübile karşılaşması için ünlü isimler Brezilya'ya doğru yola çıkarken şarkıcı Demet Akalın ve eşi de bu kafilenin içinde yer aldı. Alex hayatının en önemli parçası olan futbola son noktayı yine futbola adım attığı Brezilya'da koyacak.

RÜŞTÜ, TUNCAY VE ZİCO

Alex, Fenerbahçe'de bir dönem birlikte oynadığı Tuncay Şanlı ve Rüştü Reçber'in yanı sıra teknik direktör Zico, Appiah, Semih Şentürk, Kezman, Luciano, Lugano, Deivid ve Aurelio'yu da organizasyona davet etti.

İşte Alex'in jübilesinde forma giyecek isimler;

"Amoroso, Appiah, Aristizabal, Artur, Athirson, Cleber, Deivid, Djalminha, Edmundo, Euller, Evair, Fabiano, Felipe, Gamarra, Gilberto Silva, Junior Baiano, Kezman, Leonardo, Luisao, Marcelo Ramos, Maurinho, Mozart, Nenem, Oseas, Paulo Miranda, Paulo Nunes, Pedrinho, Rivaldo, Rivarola, Rubens Junior, Cesar Sampaio, Semih, Tcheco, Tiago, Tuncay, Velloso, Zico."


Tuncay Şanlı, sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı

Demet Akalın, Alex İçin Yollara Düştü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Demet Akalın, Alex İçin Yollara Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Murat: Yıllarca burada kalıpta yarım Türkçe konuşmayı öğrenemeyen Avrupa maçlarında önemli bir katkıda bulunmamış bir oyuncu için yapılanlara bak. . . 6 15 Yanıtla
  • ALPER T: ULAN BU ÜNLÜLERİN HEPSİNE DESENİZ Kİ FAKİRLERE VE HASTALAR YARDIM YAPACAĞIZ BİN TL VERİN DESENİZ BELKİ YARISI VERMEZ. . AMA BREZİLYAYA 90 DAKİKA MAÇ SEYRETMEK İÇİN BELKİDE 10 BİN TL HARCAYACAKLAR. . . TÜH 14 0 Yanıtla
  • SES: KIZ DEMET OTUR EVDE KIZINA BAK SEN BE GÜLÜM, YAZIK O ÇOCUĞA 10 3 Yanıtla
  • darknight: bu çirkef kadının ne özelliği varda her an gözümüze sokuyonuz 8 3 Yanıtla
  • Anti: I love U alex 7 3 Yanıtla
  • KÜRTOĞLU KÜRT: Ordaki kel olan kürt Murat adında profesyonel dolandırıcı alexin paralarını söğüsleyen. 5 3 Yanıtla
  • LAFTA: REKLAMLAR NE ÜĞRENÇ BİR SİSTEMLE YAPILMIŞ. . İKİ KERE VERİLİYOR. . TAAMM PARA KAZANIYORSUNUZ AMA BİZİDE SIKMAYIN DA. . 0 0 Yanıtla

Advertisement