Demet Akalın'ın Kardeşi, Alişan'a Tazminat Ödeyecek - Son Dakika
Magazin

Demet Akalın'ın Kardeşi, Alişan'a Tazminat Ödeyecek

Demet Akalın\'ın Kardeşi, Alişan\'a Tazminat Ödeyecek

Şarkıcı Alişan'ın Demet Akalın'ın kardeşi Emir Çağ Adanur'a açtığı "hakaret" davasında mahkeme, Adanur'u Bin 740 TL adli para cezasına çarptırdı.

16.10.2015 15:25  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Alişan'a "Seni de o travestici yeğenlerini de ben acıtacağım" şeklinde tweet attığı öne sürülen Demet Akalın'ın kardeşi Emir Çağ Adanur'un "hakaret" suçundan üç aydan iki yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada karar açıklandı.

Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında, Alişan olarak tanınan ünlü şarkıcı Serkan Burak Tektaş ve Emir Çağ Adanur'u avukatları temsil etti. Duruşmanın başlamasının ardından hakim, Adanur'un geçen duruşma yaptığı savunmaya ilişkin, şikayetçi Alişan'ın avukatı tarafından dosyaya dilekçe sunulduğunu hatırlattı.

İNSTAGRAM'DA PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAFLAR MAHKEMEYE SUNULDU

Dilekçede, Adanur'un mahkemede yapılan kimlik tespiti esnasında gelirini 890 TL olarak beyan etmesinin gerçek olmadığına değinildi. Dilekçede, Adanur'un İnstagram hesabından paylaştığı, lüks aracında, pahalı eğlence mekanlarında, yurt dışı seyahatine giderken pasaportunu çektiği fotoğraflar da sunuldu. Sanık Adanur'un kimlik tespitinde ev adresi olarak belirttiği sitedeki dairelerin oldukça lüks ve aynı site içerisindeki stüdyo dairelerin kiralarının dahi 2 Bin- 2 Bin 500 TL arasında olduğu kaydedildi.

ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞAN KİŞİ BU KADAR LÜKS YAŞAYAMAZ

Aylık geliri asgari ücret olan sanık Adanur'un bu şekilde lüks bir hayatı yaşayamayacağına değinilen dilekçede sanığın aylık geliri hususunda alay eder derecede hayatın gerçeklerine aykırı ifadeler kullandığı belirtildi. Dilekçe de ayrıca, sanık Adanur'un ifadesinde "Twitter hesabım başkaları tarafından da kullanılıyor" sözlerinin gerçeğe aykırı olduğu kaydedildi.

"ARABASI YOK, OTURDUĞU EV DE ABLASI DEMET AKALIN'IN"

Sanık Emir Çağ Adanur'un avukatı, şikayetçi tarafın dilekçesine ilişkin "Şikayetçi tarafın vermiş oldukları dilekçede müvekkilim lüks bir yaşam sürüyor diye sunmuş oldukları fotoğraflar var. Bu fotoğraflar kesinlikle bir delil taşımıyor. Lüks bir arabadan bahsediliyor, müvekkilimin arabası yoktur. Oturduğu evin kirasından bahsediliyor, o ev ablasınındır, annesi ile birlikte yaşıyor. Suçlamaları kabul etmiyoruz" dedi.

"ALENEN HAKARET" SUÇUNDAN CEZA ALDI

Davayı karara bağlayan mahkeme, sanık Emir Çağ Adanur'u alenen hakaret suçundan 105 gün adli para cezasına çarptırdı. Sanığın sabıkasız oluşu gerekçesiyle cezayı 87 güne indirerek, günlüğü 20 TL'den Bin 740 TL adli para cezasıyla cezalandırdı. Cezayı erteleyen mahkeme, sanık Adanur hakkında 5 yıl denetimli serbestlik hükümlerinin uygulanmasına hükmetti.

Son Dakika Magazin Demet Akalın'ın Kardeşi, Alişan'a Tazminat Ödeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ...: Emirciş dikkat et aynalı tahir seni çoğaltır 9 2 Yanıtla
  • UZAKTAKİ YAKININIZ: Halkımız acaba hangi dizilerden,hangi filimlerden etkileniyor,ve kimleri kendine örnek alıyor?Nedir bu cahaliyet,öfke,saldırganlık,barbarlık,vahşiyet?Neden silahsız dışarı çıkamazlar?Ìnsanlar konuşa konuşa,hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır,, deriz ama biz ikisini de yapamıyoruz galiba.Beyinler durmuş,sadece el,ayak,dil,ağız ve şey çalışıyor.En azından 400 sene geri kaldığımızı düşünüyorum.Höyt !Yok yan baktı,yok laf attı,yok para mı vermedi,yok bacıma baktı,çek silahı, pat küt.BİTTİ.Cahili de ay 1 2 Yanıtla
  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.


Advertisement