Demet Akalın Oyunu Türkiye'de ve Dünyada TT Oldu - Son Dakika
Güncel

Demet Akalın Oyunu Türkiye'de ve Dünyada TT Oldu

KralPOP TV ve KralPOP Radyonun medya sponsorluğunu üstlendiği İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ14), geçtiğimiz gün gerçekleşti.

19.09.2014 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İPZde Kral Grubu Genel Koordinatör Yardımcısı Abdullah Özdoğan, sosyal medyanın doğru bilinen yanlışlarının tartışıldığı Dijital Harakiri başlıklı bir sunum yaptı. Sunuma müzik dünyasının sevilen isimi Demet Akalın eşlik etti.
Etkinlikte ayrıca Demet Akalın dijital dünyanın tehlike ve avantajlarına dikkat çekmek için online bir oyun oynadı. Oyuna sosyal medya takipçilerinin ilgisi büyük oldu. Yaklaşık 15 binin üzerinde tweetin atıldığı yarışmada açılan hashtag, Türkiyede ve dünyada TT (trend topic) oldu.

Kral Grubu, İPZde, Demet Akalın ile birlikte dijital dünyanın tehlike ve avantajlarına dikkat çekmek için online bir oyun oynattı. Oyunda, Demet Akalın sosyal medyada takipçilerine bir soru yöneltti. Soruyu yanıtlayan 200üncü kişiye Demet Akalın imzalı albüm ve kendine ait özel eşyaları hediye edildi. Oyun neticesinde yaklaşık 15 binin üzerinde tweet atıldı. Oyun kapsamında açılan hashtag, Türkiyede ve dünyada TT (trend topic) oldu ve büyük bir başarıya imza attı.

Demet Akalın: Takipçilerimle şeffaf ve samimi bir ilişkim var

Demet Akalın, günlük hayatta nasıl bir insansa, sosyal medya hesaplarının da bunu yansıttığını ifade etti. Sosyal medya hesaplarını kendisinin yönettiğini söyleyen Akalın, bazen gerektiğinden fazla içerik paylaşımında bulunduğunu aktardı. Demet Akalın, sabah karşı kızına bakmak için kalktığında dahi sosyal medyaya bakmaktan geri kalmadığını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demet Akalın Oyunu Türkiye'de ve Dünyada TT Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement