Demet Akalın ve Rafet El Roman Beylikdüzü'nü Salladı - Son Dakika
Magazin

Demet Akalın ve Rafet El Roman Beylikdüzü'nü Salladı

Demet Akalın ve Rafet El Roman Beylikdüzü\'nü Salladı

Beylikdüzü'nde sahneye çıkan Türk Pop Müziğinin sevilen isimleri Demet Akalın ve Rafet El Roman, unutulmaz bir konsere imza attı.

26.03.2014 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahar konserleri kapsamında Beylikdüzü'nde sahneye çıkan Türk Pop Müziği'nin sevilen isimleri Demet Akalın ve Rafet El Roman, unutulmaz bir konsere imza attı. Geçen ay anne olan Akalın, 'Evli Mutlu Çocuklu' şarkısını söylemeyi ihmal etmedi.

Beylikdüzü Belediyesi, baharın gelişini birbirinden ünlü sanatçıların verdiği konserlerle kutluyor. Bahar Konseri kapsamında Beylikdüzü etkinlik alanında sahneye çıkan Türk Pop Müziği'nin sevilen isimleri Rafet El Roman ve Demet Akalın izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Akalın'dan önce sahneye çıkan Refet El Roman, 'Elimde Değil', 'Yalancı Şahidim', 'Dön Bebeğim' gibi şarkılarıyla sevenlerini coşturdu. Azerbaycan'daki konserde tanıştığı şarkıcı Ezo Genç ile 'Kalbine Sürgün' şarkısını da söyleyen El Roman, vatandaşlardan tam not aldı.

Doğum sonrası sahnelere geri dönen Demet Akalın da izleyicileri yerinde oynattı. 4 Şubat'ta kızı Hira'yı kucağına alan Akalın, 'Evli Mutlu Çocuklu' şarkısını söylemeyi unutmadı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Demet Akalın ve Rafet El Roman Beylikdüzü'nü Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement