Demet Her Telden - Son Dakika
Güncel

Demet Her Telden

Demet Her Telden

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde sahne alan pop müziğin ünlü isimlerinden Demet Akalın Bodrum'da sahneye çıktı, tatilcileri coşturdu.

30.08.2015 20:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde sahne alan pop müziğin ünlü isimlerinden Demet Akalın Bodrum'da sahneye çıktı, tatilcileri coşturdu.

Demet Akalın Yalıkavak'ta sahne aldığı beach clubta hayranlarına ve tatilcilere eğlenceli bir gece yaşattı. Canlı performansına 'Ders olsun' adlı şarkı ile başlayıp 'Giderli şarkılar' ile devam eden Akalın, arabesk eserlerden 'Vur gitsin beni', 'Beni benden alırsan seni sana bırakmam', 'Haydi söyle', 'Nankör kedi' ye yer verdiği repertuvarında 'Ankara'nın Bağları'nı da söyledi. Akalın, bir tarafı leopar desenli mini elbisenin altında sandaletle sahneye çıktı. Sahne performansı ile beğeni toplayan Akalın, davul eşliğinde göbek attı. Dinleyenlerin arasına girip şarkılarını söylemeye devam eden Akalın ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranları birbiriyle yarıştı. Akalın hayranlarını kırmayıp poz verdi. Demek Akalın sık sık eşi Okan Kurt'a da takıldı.

Demet Akalın'ın sahne aldığı beach club'ın, Hande Yener'in işlettiği beach ile arasında 50-60 metre kadar mesafe olması iki ünlü ismin arasındaki rekabeti de akıllara getirdi. Geçen hafta, Hande Yener'in işletmesinde müzik sisteminden şarkılarına yer verilmediği ve bu yönde yasak konulduğu belirtilen Akalın'ın, dolaylı yoldan bu yasağı deleceği şeklinde haberler basına yansımıştı. Ancak Akalın'ın gecikmeli olarak çıktığı sahnesi sırasında, konser programı için Kemer'e giden Hande Yener'in işletmesindeki program sona ermiş ve tatilciler dağılmıştı.

İki işletmenin karşılıklı olan iskelelerinde objektiflere yansıyan görüntü, iki isim arasındaki rekabetini akılara getiren bir başka konu oldu. İskelenin birinde Hande Yener, diğerinde Demet Akalın yazılı afişler yer aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Demet Her Telden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement