Demir Demirkan'dan Single Sonrası Amerika Turnesi! - Son Dakika
Güncel

Demir Demirkan'dan Single Sonrası Amerika Turnesi!

Demir Demirkan; geçtiğimiz haftalarda hayranlarıyla buluşturduğu single albümü "Günahı Boynuma"nın ardından, Amerika turnesine çıkıyor!

03.10.2015 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Biri senfonik olmak üzere 3 konser ve bir atölye çalışması için Boston, New York ve North Carolina'da müzikseverlerle buluşacak olan Demirkan'ın, vereceği senfonik konserde ise "The Glass" belgeselinin müzikleri ilk kez çalınacak.

Demir Demirkan; 2 Ekim Cuma akşamı Boston'da Johnny D's Uptown'da, 3 Ekim Cumartesi akşamı New York'ta Drom'da müzikseverlerle buluşacak. 6 Ekim Salı akşamı University of North Carolina'da vereceği konserde ise başarılı müzisyene senfoni orkestrası eşlik edecek. Konserde aynı zamanda, Demirkan'ın cam sanatı belgeseli "The Glass" için bestelediği elektrogitar konçertosu ilk kez çalınacak. 7 Ekim Çarşamba günü High Point University'de ise müzik öğrencileriyle buluşacak olan sanatçı, hem bir konuşma yapacak, hem de atölye çalışması gerçekleştirecek.

Yorumculuk, şarkı yazarlığı, gitaristliğinin yanı sıra çok sayıda önemli albümün prodüktörlüğünü de üstlenen Demir Demirkan; 1992'den bu yana solo ve grup çalışmalarında birçok başarılı albüme imza attı. Bestelediği film ve dizi müzikleriyle ödüller kazanan Demirkan; albüm ve beste çalışmalarını da sürdürüyor. Öte yandan yapımcılığını da üstlendiği cam belgeselinin çekimlerine devam eden başarılı müzisyen, farklı ekiplerle Türkiye'de ve yurt dışında konserler veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demir Demirkan'dan Single Sonrası Amerika Turnesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement