Demir'den Arslan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Demir'den Arslan'a Ziyaret

Demir\'den Arslan\'a Ziyaret

Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan’ı ziyaret etti.

17.10.2014 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan'ı ziyaret etti.

Ziyarette Demir'e İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsa Kral ve Şube Müdürü Mustafa Arslan'da eşlik etti. AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, eğitime hükümet olarak büyük önem verdiklerini belirtirken, eğitime yönelik yatırım ve projelerin süreceğini söyledi. Arslan, son 12 yıllık dönem içerisinde Bartın'a kazandırılmış olan 31 okulun olduğunu, son dönemde yapılan okulların Avrupa Birliği ülkelerinin standartlarının üzerine çıktığını söyledi.

2023 hedeflerine hızla koşan Türkiye'nin bugün bulunduğu konumdan çok daha ileriye gideceğinden kimsenin şüphesi olmayacağını ifade eden Arslan, "Bartın'daki eğitim yatırımları ile ilgili her türlü alt yapının günümüz şartlarına uygun hale getirildi. Özellikle hükümet olarak eğitim yatırımlarına her dönem büyük önem veriyor ve hiçbir fedakarlıktanda kaçınmıyoruz. Bartın'da yapımına bu yıl içerisinde başladıkları, 6 yeni okul binasından Abdipaşa Lisesi, Ulus İmam Hatip Ortaokulu ve Ağdacı İlkokulu'nun yapımını tamamlayarak, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının başında hizmete açtık. Yapımı devam eden Amasra Kaleşah İlk ve Ortaokulu, Kumluca İmam Hatip Ortaokulu ve Kozcağız İmam Hatip Ortaokulu'nun da önümüzdeki günlerde hizmete açılacak" dedi.

İl Başkanı Arslan, Bartın'da her alanda büyük yatırımlara imza attıklarını belirterek, gerek yeni Üniversite kampüsünde devam eden fakülte inşaatları, gerekse yapımı süratle devam eden ilkokul, ortaokul ve lise binaları ile Bartın'ı bir eğitim şehri yaptıklarını söyledi. Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, yeni dönemde yapacakları eğitim yatırımları başta olmak üzere tüm çalışmalarında hükümete başarılar diledi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demir'den Arslan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement