Demir Parmaklıklara Sıkışan Keçiyi İtfaiye Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Demir Parmaklıklara Sıkışan Keçiyi İtfaiye Kurtardı

Demir Parmaklıklara Sıkışan Keçiyi İtfaiye Kurtardı

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde okul bahçesinin demir parmaklıklarına sıkışan bir keçiyi vatandaşlar kendi imkanlarıyla kurtaramayınca itfaiyeye haber verdi.

19.05.2015 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde okul bahçesinin demir parmaklıklarına sıkışan bir keçiyi vatandaşlar kendi imkanlarıyla kurtaramayınca itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekipleri, demir parmaklıkları genişleterek keçiyi kurtardı..

Nusaybin'in 8 Mart Mahallesi Seyithan Sokak üzerinde bulunan Oğuzhan İlkokulu bahçesine otlamak için iki yavrusuyla giren bir keçi, bahçeden çıkarken okul kapısının demir parmaklıklarına sıkıştı. Keçinin sıkıştığı yerde iki yavrusu ise başında bekledi. Keçinin sıkıştığını gören vatandaşlar kendi imkanları ile bir süre kurtarmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine Nusaybin Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verildi. İtfaiyeye bağlı arama kurtarma ekipleri demir parmaklıkları genişleterek keçiyi sıkıştığı yerden kurtardı. Yaklaşık 30 dakika demir parmaklıklara sıkışan keçi kurtarıldıktan sonra iki yavrusu ile birlikte bölgeden ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Demir Parmaklıklara Sıkışan Keçiyi İtfaiye Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement