Demir Şebekede Sıkışarak Yakalanan Katil Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Demir Şebekede Sıkışarak Yakalanan Katil Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi

Demir Şebekede Sıkışarak Yakalanan Katil Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi

Adana’da ev basarak silahla ateş açıp, bir kişinin ölümüne neden olduktan sonra demir şebekeye sıkışarak yakalanan katil zanlısı ve ona yardım ettiği ileri sürülen bir kişi adliyeye sevk edildi.

13.04.2015 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da ev basarak silahla ateş açıp, bir kişinin ölümüne neden olduktan sonra demir şebekeye sıkışarak yakalanan katil zanlısı ve ona yardım ettiği ileri sürülen bir kişi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Çamlıbel Mahallesi'nde 9 Nisan 2015 tarihinde meydana geldi. İddiaya göre, 7 Nisan 2015 tarihinde Erkan Özcan, Şemsettin Y. tarafından kendilerine küfür ettiği ileri sürülerek darp edildi. 9 Nisan günü ise Özcan'ın akrabası olan Ersin Süylemez, Özcan'a akşam geçmiş olsun ziyaretine geldi. Süylemez evde otururken birden eve ateş açılmaya başladı. Pencereden baktıklarında 2 gün önce Özcan'ı darp eden Şemsettin Y. ile arkadaşları Tekin Ç. ile Mehmet Ç.'nin silah ve pompalı tüfeklerle ateş açtığını gördüler. Bunun üzerine Erkan Özcan da kendisini korumak için pompalı tüfeğiyle karşılık verdi. Kısa süreli çıkan çatışmada Ersin Süylemez karnından yaralandı. Bunun üzerine zanlılar olay yerinden kaçtı. Süylemez ise akrabaları tarafından Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan müdahalelere rağmen Süylemez hayatını kaybetti. Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Cinayet dedektifleri yapılan çalışma neticesinde Süylemez'in Mehmet Ç.'in silahından çıkan mermi ile yaralanıp hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine mahallede Mehmet Ç.'nin gidebileceği evlere baskınlar yapıldı. Bir baskında Mehmet Ç.'nin evde olduğu belirlendi. Evin etrafı tamamen sarıldı. Bu sırada Mehmet Ç. demir şebeke olmasına rağmen pencereden kaçmaya çalıştı. Ancak Mehmet Ç. demir şebekede sıkışıp kaldı. Polis Mehmet Ç.'yi sıkışmış halde yakaladı. Polis bir süre Mehmet Ç.'yi sıkıştığı yerden kurtarmaya çalıştı. Can-Kur ekiplerine de haber veren polis bir süre uğraştan sonra Mehmet Ç.'yi sıkıştığı yerden çıkartıp gözaltına aldı. Polis daha sonra olaya karışan Şemsettin Y.'yi de yakaladı.

Zanlının ifadesinde Erkan Özcan'ın ve akrabasının kendilerine küfür ettiğini, bu nedenle evlerine gidip duvara çıkıp ateş ettiğini söylediği öğrenildi.

Zanlılar, ifadeleri alındıktan sonra bugün önce adli tıp biriminde sağlık kontrolünden geçirildi. Ardından ise adliyeye sevk edildiler. Mehmet Ç. kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tekme atarak, "Ben cinayet işledim siz gidin kadın satanları çekin" diye bağırdı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Demir Şebekede Sıkışarak Yakalanan Katil Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement