Demirbaş Görevini Eşbaşkanlara Devretti - Son Dakika
Yerel

Demirbaş Görevini Eşbaşkanlara Devretti

Demirbaş Görevini Eşbaşkanlara Devretti

Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş, mazbatalarını alan Sur Belediye Eşbaşkanları Fatma Şık Barut ve Seyid Narin'e görevini devretti.

07.04.2014 13:33  Güncelleme: 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş, İl Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını alan Sur Belediye Eşbaşkanları Fatma Şık Barut ile Seyid Narine görevi devretti. Demirbaş, yeni Eşbaşkanları belediye kapısında çiçeklerle karşıladı.

Demirbaş, 10 yıllı görev süresi sonunda, görevini yeni arkadaşlara gönül rahatlığıyla bayrağı devrettiğini belirterek, "Bütün zorluklara rağmen, bütün hile hurdalara rağmen kazanan yine halk olmuştur. Bizlerde bundan sonra bu halkın ve arkadaşlarımızın hizmetkârı olacağız. Bu halkın haklı ve özgür davası devam ediyor. Türkiye halkları ve Kürdistan halkları değerlerinin bileşkesi özgür olmadan hiçbir halk, hiçbir değer olmayacak. Bu nedenle ben mücadelenin önümüzdeki süreçte gelişecek olan Türkiye'nin demokrasisine ve halkaların demokrasi mücadelesine barış mücadelesine önemli katkılarda bulunacağına inanıyorum. Tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bir eksikliğimiz bir hatamız varsa halkımızdan özür diliyorum."

Sur Belediyesi Eşbaşkanı Seyid Narin de Demirbaş'ın şahsında tüm belediye çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür etti. Kadim kentte on yıl boyunca bütün zorluklara, eksikliklere rağmen halka yerel yönetimler hizmeti sunmak, demokratik bir anlayışı yerleştirmek, katılımcılık ruhuna uygun bir şekilde gerçekleştirmenin hiç de kolay olmadığını belirten Narin, "Demokrasi mücadelesinde bir halkın özgürlük mücadelesinde mutlaka engellemeler olacaktır. Her zaman bu halkın özgür geleceği için, yarınları için bu hizmet bayrağını arkadaşımızdan devraldık. Sur Belediyemiz çok dilli, çok kültürlü, çok inançlı bir kimliğe sahiptir. Kendi içimizde görev değişikliği olabilir ama biz biliyoruz ki bizler bir bütünüz. Bu güne kadar onurla, şerefle, gururla bu bayrağı bugüne kadar taşıdığı için kendisine ve patimize teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Demirbaş, Şık Barut ve Narin'e çiçek vererek görevini devretti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Demirbaş Görevini Eşbaşkanlara Devretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement