Demircan, İbrahim Çağlar  Ve İşadamlarına Tarlabaşı 360 Projesi'ni Anlattı - Son Dakika
Yerel

Demircan, İbrahim Çağlar  Ve İşadamlarına Tarlabaşı 360 Projesi'ni Anlattı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar ve beraberindeki işadamları, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı makamında ziyaret etti.

19.11.2015 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar ve beraberindeki işadamları, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Demircan ziyaret sonrası Çağlar ve işadamlarına Tarlabaşı 360 Projesi'ni yerinde anlattı.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar ve işadamlarını ağırladı. Çağlar ve işadamlarına tarihi belediye binasını gezdiren Başkan Demircan sonrasında devam eden Tarlabaşı 360 Projesi'ni yerinde anlattı. Projenin aşamalarını beğeni ile dinleyen Çağlar, projenin örnek bir proje olduğunu söyledi.

"360 PROJESİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ"

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, Tarlabaşı 360 Projesi'ni  çok önemsediklerini belirterek, "İstanbul'a yeni bir vizyon kazandıracak, örnek bir proje. Projenin tanıtımını Başkanımız bütün dünyaya yaptı. Proje çok hızlı bir şekilde ilerliyor Tarihi dokular tamamen askıya alınmış. Eserlerin hepsi korunuyor İstanbul'da benzer alanlar çok fazla ama maalesef korunamamış. O alanların tekrar ortaya çıkarılması lazım.  Bu çalışmayı yerinde görmekten de çok memnun oldum" diye konuştu.

"BENZER PROJELER ÇOĞALACAK"

Tarlabaşı 360 Projesi'nin giderek kendini hissettirdiğini belirten Başkan Ahmet Misbah Demircan, "Bugün projemizi İstanbul'un değerli iş adamlarına, ticaret erbaplarına tanıttık. Benzer mekanlarla benzer projeler çoğalacaktır.  Bu bir tecrübedir. Tecrübe paylaşımıdır. Merak uyandıracak projeler yapıyoruz. Ziyaretçilerimizin olmasından memnunuz.  Herkesin önerisini alıp eksik olanları tamamlamaya çalışıyoruz. Şuan herkes buranın bitmesini bekliyor.  Buraya yatırım geldikçe vatandaşların malları değerlendiriyor. Kiracı olanlar iş buluyor, AŞ buluyor" ifadelerini kullandı.

İTO Başkanı Çağlar, Belediye binasını ziyareti sırasında Başkan Demircan'a bir tablo hediye etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demircan, İbrahim Çağlar  Ve İşadamlarına Tarlabaşı 360 Projesi'ni Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement