Demirci Belediyesi'nden Öksüz ve Yetimlere İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Demirci Belediyesi'nden Öksüz ve Yetimlere İftar Yemeği

Demirci Belediyesi\'nden Öksüz ve Yetimlere İftar Yemeği

AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ: "Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, yüzde 60 oy alarak seçileceğini tahmin ediyorum"

13.07.2014 22:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demirci Belediyesi, öksüz ve yetim çocuklarına yönelik iftar yemeği düzenledi.

Demirci Belediyesi, Halıkent Atatürk Parkı'nda, öksüz ve yetim çocuklarına yönelik iftar verdi. İftar yemeğine AK Parti Manisa milletvekilleri Selçuk Özdağ, Muzaffer Yurttaş, Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, Belediye Başkanı Selami Selçuk da katıldı.

Demirci Belediye Başkanı Selçuk, iftarın ardından yaptığı konuşmada, Ramazan ayında düzenledikleri iftar programlarına bu yıl öksüz ve yetim çocukları da eklemek istediklerini ifade ederek, "Bu sayede toplumun farklı kesimleri, mübarek ayda birbirleriyle kaynaşarak, dostluk bağları güçlenecek" dedi.

İftar öncesi, öksüz ve yetim çocuklarla tek tek ilgilenen ve onlara çeşitli hediyeler dağıtan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ise Kur'an-ı Kerim'de öksüz ve yetimlerle ilgili ayetler bulunduğuna işaret ederek, Demirci Belediyesi'ne onları hatırladığı için teşekkür etti.

-Cumhurbaşkanı seçimi

Özdağ, iftar sonrası gazetecilerin cumhurbaşkanı seçimine ilişkin sorusu üzerine, AK Parti'li milletvekilleri olarak genel başkanları ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiklerini hatırlattı.

Başbakan Erdoğan'ın da cumhurbaşkanı adayı olarak, daha demokratik, daha özgür ve daha öncü bir Türkiye'yi hedefleyen "vizyon belgesini" kamuoyuna açıkladığını ifade eden Özdağ, "12 yıldır Türkiye siyasi hayatına damgasını vurmuş, bir siyasi fenomen ile karşı karşıyayız. 8 seçim kazanarak bugünlere gelmiş bir başbakan ile karşı karşıyayız. 10 Ağustos'a sayılı günler kaldı. Ben, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 60 oy alarak seçileceğini tahmin ediyorum. " dedi.

Özdağ, muhalefet partisi milletvekillerince cumhurbaşkanlığına aday gösterilen Ekmeleddin İhsanoğlu hakkında yaptığı değerlendirmede ise İhsanoğlu'nun iyi bir bilim adamı olduğunu ifade ederek, "Ancak siyaset sokaktan gelmeyi kabul eder. Siyaset, çiftçiyi, memuru, emekliyi iyi bilmeyi gerektirir. Recep Tayyip Erdoğan, devleti, milleti ve dünya siyasetini çok iyi biliyor. Ben inanıyorum ki, milletimiz her alanda kendisini zirveye taşımış olan dünya liderini cumhurbaşkanlığına taşıyacaktır" dedi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Demirci Belediyesi'nden Öksüz ve Yetimlere İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement