Demirci'de Evi Yanan Vatandaşa Devlet Sahip Çıktı - Son Dakika
Yerel

Demirci'de Evi Yanan Vatandaşa Devlet Sahip Çıktı

Demirci\'de Evi Yanan Vatandaşa Devlet Sahip Çıktı

Demirci Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan ev projeleri kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere ev yapılıyor.

17.04.2014 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA(İHA) Demirci Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan ev projeleri kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere ev yapılıyor.

İhtiyaç sahibi ailelerin topluma kazandırılması ve yaşanabilir bir hayat sürmeleri için yapmış oldukları projelerin kabul edilerek insanlarımızın yüzlerinin gülmesini görmek kendilerini fazlasıyla mutlu ettiğini belirten Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin; "Barınma Yardımı kapsamında Aile Sosyal Politikalar Bakanlığımıza sunmuş olduğumuz projelerin büyük çoğunluğunun kabul edilmesi bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Projelerimiz bundan sonrada artarak devam edecektir. Vatandaşlarımızın yeni evlerine geçtikten sonra eski hayat şartları ile yenisi arasındaki farkı anlatırken duygulanıp bizlere hayır duasında bulunmaları bizim için en büyük ödül olsa gerek. Sosyal Devlet olmanın gereğini somut bir şekilde yerine getirmiş olmanın gönül rahatlığı ile yeni evlerinin kendilerine hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz." dedi.

Sevinçler mahallesinde geçtiğimiz yıl çıkan yangında evleri tamamen yanan Yakup Çınar; "Allah Devletimizden razı olsun. Nerede kalacağımı düşünürken Devletim bana sahip çıktı ve başımı sokacak sıcak bir yuvaya kavuşturdu. Kaymakamımız Yalçın Sezgin vakıf çalışanları ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim".

Demirci Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından son iki yıl içerisinde Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü'ne sunulan Barınma Yardımı projelerinden 7 aileye ev yapımı, 5 aileye ise bakım onarım yardımı yapılması için karar alınmış ve yapılan çalışmalar sonrası 3 ailenin evleri teslim edilmiş, son karar doğrultusunda 5 aileye ise ev yapımı için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla Sevinçler mahallesini ziyaret eden vakıf Müdürü Fikret Çelik "Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğümüz tarafından onaylanan evlerimiz bitmek üzere inşallah mayıs ayında da açılışlarını gerçekleştiririz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirci'de Evi Yanan Vatandaşa Devlet Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement