Demirci'nin Depo Temizliği'ne Devam Ediliyor - Son Dakika
Güncel

Demirci'nin Depo Temizliği'ne Devam Ediliyor

Demirci\'nin Depo Temizliği\'ne Devam Ediliyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, içme suyunda kaliteyi arttırmaya yönelik hamlelerine hız kesmeden devam ediyor.

10.04.2015 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MASKİ ekipleri tarafından Demirci İlçesi'ndeki içme suyu depolarının bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor .
MASKİ İçme Suyu Daire Başkanlığı bünyesindeki ekipler tarafından yürütülen içme suyu depo temizliklerine devam ediliyor. Vatandaşların sağlıklı su kullanmaları için Demirci İlçesi Çataloluk, Kovancı, Serçeler, Öksüzlü ve Yiğitler Mahalleleri'nde içme suyu depo temizlikleri tamamlandı. Depolarda bulunan kum, silt, ve benzeri tortular ile boru tıkanıklarının giderildiği çalışmalar sayesinde, mahallelere ulaşan suda bulunabilecek zararlı unsurların ortadan kaldırıldığı belirtildi. Çalışmalar hakkında bilgiler veren MASKİ İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, "MASKİ olarak, insan sağlığını tehdit eden unsurları ortadan kaldırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Depo Temizlikleri Periyodik Olacak

İçme suyu depo temizliklerinin önemine dikkat çeken Daire Başkanı Nurettin Aytekin, içme suyu depolarının yılda en az 1 kez temizlik ve dezenfekte işlemi yapılması gerektiğini belirtti. Depo temizlikleri sırasında depolarda biriken çökerti ve çeşitli maddelerle karşılaşıldığını belirten Aytekin, "MASKİ olarak içme suyu depolarının düzenli olarak temizliğine dikkat ederek, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamasının önüne geçecek çalışmaları yürütüyoruz" diye konuştu.

Köprübaşı'da da Çalışmalar Tam Gaz

MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri Köprübaşı İlçesi Çavullar Mahallesi'nde de içme suyu depo temizliği gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra çeşitli mahallelerde gerçekleşen kanalizasyon arızalarına müdahale ederken, Kıran Mahallesi'nde 200 metrelik kanalizasyon hattı döşediler ve deşarj hattını mahalleden uzak bir noktaya taşındığı belirtildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demirci'nin Depo Temizliği'ne Devam Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement