Demirci Syd Vakfı Kimsesizlerin Umudu Oldu - Son Dakika
Yerel

Demirci Syd Vakfı Kimsesizlerin Umudu Oldu

Demirci Syd Vakfı Kimsesizlerin Umudu Oldu

Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı Sevinçler mahallesinde oturan engelli vatandaşa Demirci Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı tarafından sıcak yuvaya kavuşuyor.

11.04.2014 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı Sevinçler mahallesinde oturan engelli vatandaşa Demirci Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı tarafından sıcak yuvaya kavuşuyor.

Demirci Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fikret Çelik, "Tek başına yaşayan yürüme engelli vatandaşımızı sağlıklı yaşanabilir sıcak bir yuvaya kavuşturacağız. Devletimizin bizlere sağladığı imkanlar doğrultusunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfımız ilçe merkezi ve mahallerimizde birinci derecede ihtiyaç sahibi her vatandaşımıza sahip çıkmıştır ve çıkmaya da devam edecektir. Hiçbir vatandaşımız aç ve açıkta bırakılmamıştır. Vakfımızın Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi arkadaşlarımız bu konuda titizlikle bölgemizde ki yerleşim alanlarında çalışmalarını sürdürmekte ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı muhtarlarımızın da destekleriyle sürdürmektedirler. Bu konuda İlçemizin Sevinçler mahallesinde tek başına ikamet eden İbrahim Arslan (63) yaşadığı ortamın uygun olmadığını gördük ve bu konuda vatandaşımıza sağlıklı ve yaşanabilir bir sıcak yuva için çalışmalarımıza başladık. Tek başına yaşayan ve yürüme engelli olan vatandaşımıza kaldığı ev ortamını daha iyi yaşanabilir hale getirmek için elimizden geleni yapacağız."

Sevinçler Mahallesi Muhtarı Erdal Çayır, "İbrahim Arslan doğuştan yürüme engellidir. 10 yıl önce annesini kaybetti o gün bugündür tek başına yaşamaktadır. Devletimiz sağ olsun vatandaşımıza sahip çıktı. Emeği geçenlerden Allah razı olsun."

Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın barınma Desteği kapsamında tespit edilen ihtiyaç sahibi 5 vatandaşa yeni evlerin yapıldığını ve bu evlerin önümüzdeki günlerde açılışlarının yapılacağını kaydetti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirci Syd Vakfı Kimsesizlerin Umudu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement