Demirci Ustasından Başkan Yılmaz'a Hediye Tren Maketi - Son Dakika
Yerel

Demirci Ustasından Başkan Yılmaz'a Hediye Tren Maketi

Demirci Ustasından Başkan Yılmaz\'a Hediye Tren Maketi

Samsun raylı sistem inşaatında demirci ustası olarak çalışan Necmettin Harun Kasım, üç ayda yaptığı tramvay maketini Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a hediye etti.

14.07.2016 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun raylı sistem inşaatında demirci ustası olarak çalışan Necmettin Harun Kasım, üç ayda yaptığı tramvay maketini Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a hediye etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz bu kez makamında raylı sistem inşaatında çalışan işçileri ağırladı. Ziyaret sırasında raylı sistem inşaatında demirci ustası olarak çalışan Necmettin Harun Kasım, Başkan Yılmaz'a hediye tramvay maketi hediye etti.

Raylı sistem hizmetine maketle teşekkür etti

Trenin birebir aynısını yapan usta Harun Kasım, üç ay gibi kısa bir sürede maketi bitirdiğini belirterek, "Raylı sistem inşaatında demirci ustası olarak çalışıyorum. Aynı zamanda da maket ustalığı yapıyorum. Samsunumuzun hizmet mimarı başkanımıza da şehrimize kazandırdığı raylı sistem hizmetine teşekkür için böyle bir maketi yaptım. Sağ olsun başkanımız bizleri makamında kabul etti ve hediyemizi ona sunduk" dedi.

"Ustamızın eline emeğine sağlık"

Hediye tren maketini oldukça beğenen Başkan Yılmaz da, "Ustamızın eline emeğine sağlık. Samsun'daki trenlerimizin aynısını maket şeklinde yaparak bana hediye etmesi beni mutlu etti" ifadelerini kullandı. Birlikte hatıra fotoğrafı çekiminin ardından ziyaret son buldu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirci Ustasından Başkan Yılmaz'a Hediye Tren Maketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement