Demirci Yeni Hastanesine Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Demirci Yeni Hastanesine Kavuşuyor

Demirci Yeni Hastanesine Kavuşuyor

2 yıl gibi kısa sürede yapımı tamamlanan 75 yataklı Demirci Devlet Hastanesi önümüzdeki günlerde Demirci halkına yeni binasında hizmet vermeye başlayacak.

24.08.2016 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ayhan Korkmaz, Mali Hizmetler Başkanı Serhat Tokul ve genel sekreterlik denetim ekibi yeni hastane binasına taşınma öncesi son kontrolleri yaptılar. 31 dönüm arsa üzerine 14 bin m2 kapalı alana sahip yeni hastanede 75 tescilli hasta yatağı olacak. 3 ameliyathane salonu, 32 poliklinik odası, 9 yataklı Diyaliz merkezi, Yoğun Bakımda ise 6 erişkin ve 2 yenidoğan yatağı olmak üzere en son donanımlı cihazlarıyla hizmet verileceğini belirten Korkmaz resmi açılış töreninin ilerleyen haftalarda yapılacağını açıklayarak Demirci halkına yeni hastanenin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Hizmet Kapasitesi Artıyor

Eski binasına oranla hizmet kapasitesini ikiye katlayacak olan yeni hastanede poliklinik odaları 27'den 32'ye, nitelikli hasta odaları 2'den 75'e, kapalı alanı 2.900 m2 den 14.000 m2 ye yükseliyor. Diyaliz merkezi, yoğun bakım ve ameliyathane salonları gibi kritik birimler ise yenilenerek daha modern bir alanda hizmet verecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demirci Yeni Hastanesine Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement