Demirkol: Atatürk Mahallesi Nefes Alacak - Son Dakika
Güncel

Demirkol: Atatürk Mahallesi Nefes Alacak

Demirkol: Atatürk Mahallesi Nefes Alacak

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Kamberiye ve Atatürk Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

26.03.2015 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haliliye ilçesine bağlı Atatürk ve Kamberiye mahallelerinde muhtarlarının ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Demirkol, Atatürk Mahallesi'nde yapılacak çalışmaların sonrasında mahallenin rahat bir nefes alacağını söyledi.

Haliliye ilçesinde mahalle incelemelerinde Başkan Fevzi Demirkol'a, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ile Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mehmet Açanal da eşlik etti. İlk olarak Kamberiye Mahalle Muhtarı Abdurrahman Şahap'ı ziyaret eden Başkan Demirkol, mahalle sakinlerinin talep ve sorunları hakkında bilgiler aldı.

KERMES ALANI DÜZENLENECEK

Başkan Fevzi Demirkol ve beraberindekiler, Kamberiye Mahallesindeki incelemenin ardından Atatürk Mahallesi'ne geçti. Atatürk Mahallesi'nde alan incelemesi yapan Başkan Demirkol, mahallede kermes alanı yapılması için talimat verdi. Atatürk Mahallesi'nde bulunan parkları da inceleyen Başkan Demirkol, mahalle esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Demirkol, taleplerin yerine getirilmesi için ilgili müdürlüklere talimat verdi.

Başkan Demirkol, daha sonra beraberindekiler ile birlikte Atatürk Mahallesi'nde bulunan Suriye Türkmenler Derneği'ni ziyaret etti. Türkmen Derneği yetkilileri ile bir araya gelen Başkan Fevzi Demirkol, Türkmenlerin sorunlarını dinledi.

Mahalledeki temasları kapsamında Atatürk Mahalle Muhtarı Mahmut Karataş ile de görüşen Başkan Demirkol'un bu ziyareti ile ilgili açıklama yapan Muhtar Karataş, "Park sorunu ve yol sorunumuz vardı başkanımıza anlattık. Bir de Suriyeli Türkmen kardeşlerimizin yanına gittik, onların sorunlarını dinledik. Allah razı olsun başkanımız mahallemizle şehrimizle ilgilendiği için çok çok teşekkür ederiz" dedi.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ise yaptığı açıklamada, "Sayın Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol ile birlikte mahalleyi gezdik esnafı gezdik. Muhtarımızın da dile getirdiği gibi mahallemizdeki park sorunu olsun, banklarla ilgili talepler olsun ve diğer sorunlarla ilgili başkanımız talimatlarını verdi en kısa sürede çözüme kavuşturulması ile ilgili olarak" ifadelerini kullandı.

DEMİRKOL: MUHTAR EVLERİ KISA SÜREDE BİTECEK

Mahalle ziyaretleri ile ilgili açıklamada bulunan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol "Bugün AK Parti Haliliye İlçe Başkanımız Mehmet Canpolat ile birlikte Atatürk Mahalle Muhtarımız Sayın Mahmut Karataş'ı ve mahalleyi ziyaret ettik. Bu alanda Atatürk Mahallesinde kermes alanı düzenlemeyi düşünüyoruz, onun incelemelerini yaptık. Aynı zamanda da daha önce de ziyaret ettiğimiz ve kendilerine çeşitli desteklerde bulunduğumuz; Suriye Türkmenler Derneği'ni ziyaret etme imkanımız oldu. Park ve Bahçelerle ilgili düzenlemelerimiz mahallinde inceledik. Park Bahçe Müdürlüğümüz tarafından çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştirilecektir. Aynı zamanda yeni park alanları veya park alanlarının genişletilmesi ile ilgili sıkışık bir durumda olan Atatürk Mahallesinin biraz nefes almasını sağlamak amacıyla parkların yeniden düzenlenmesi hususunda çalışmalarda bulunduk. Esnafımızın bizden yol düzeni, trafik akışı ile ilgili ilettiği talepleri oldu. Bu istekleri de Büyükşehir Belediyemizle görüştükten sonra çözüme kavuşturacağız. Atatürk Mahallesi halkının ve Haliliye halkının bizden beklediği bütün hizmetler zaman içerisinde gerçekleştireceğiz. Bugün için Atatürk Mahallesi muhtarımızı ziyaretimiz içerisinde kent merkezinde bulunan tüm mahallelerimize muhtar evinin kısa bir süre içerisinde yapılacağını müjdelemek istiyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Demirkol: Atatürk Mahallesi Nefes Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement