Demirkol'dan Dursun Özbek'e: Sen Kelimeleri Bilmiyorsun Diye Ben Aptal mı Oluyorum? - Son Dakika
Spor

Demirkol'dan Dursun Özbek'e: Sen Kelimeleri Bilmiyorsun Diye Ben Aptal mı Oluyorum?

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Dursun Özbek'in "Sözlerim yanlış anlaşıldı" ifadesine "Sen kelimeleri bilmiyorsun diye ben mi aptal konumuna geliyorum?" dedi.

17.11.2016 13:44  Güncelleme: 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NTVSpor yorumcusu Mehmet Demirkol Galatasaray Başkanı Dursun Özbek için birbirinden çarpıcı ifadeler kullandı.

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol haftasonu oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini ve sarı kırmızılıların başkanı Dursun Özbek'in sözleri değerlendirdi.

"SANA 5 DAKİKA BİLE VERİLİYORSA İYİ KULLANACAKSIN"

"Emenike oyun içinde güvenilirliğini kanıtlamış bir adam değil. Dalıp gitmesi, maçtan kopması tamamen Emenike ile alakalı durumlar. Bu kızgınlık, öfke, forma çıkarma... İsterse, önemserse kendisinin çok güçlü tarafları var. Faul yapamıyorsun adama. Hakem bile inanmıyor. Bu adam nasıl düşer diyor. Öyle bir adam ki 90 kilo ve sırf kas, çok güçlü. Bu maçın matematiği, geometrisi, kimyası Emenike diyor zaten. Hayat herkes için zor. Yılda 5 milyon bile kazanıyorsan onun da zorlukları var olabilir. Ama işini yaparken bunları unutucaksın ve işini yapacaksın. 5 dakika bile veriliyorsa sana, iyi kullanacaksın. Üzerinde ne forma olursa olsun sonuna kadar işini yapacaksın, işin bu. Bir derdin varsa saha dışında çözersin. 50 bin kişi senden bunu bekliyor. Para veriyor. Bunu onlara yapmaya hakkın yok. Sonuna kadar herkes oynayacak. O zaman çıkma sahaya. Derdi tasası ne olursa olsun herkes %100'ünü vermek zorundadır."

"AATİF SİVAS'TA YAPTIĞINI FENERBAHÇE'DE YAPTI"

"Aatıf'ın 100 üzerinden 70 tekniği var ve bunu her yerde her takımda gösterebilir. Şans bulunca oyununu değiştirerek Sivas'ta yaptığını Fenerbahçe'de de yaptı. Daha ispat etmiş değil ama o sınıra getirdi işi. Devre arasına kadar böyle bir teknik oyuncuya ihtiyacı da var Fenerbahçe'nin."

"SEN KELİMELERİ BİLMİYORSUN DİYE BEN Mİ APTAL KONUMUNA GELİYORUM?"

Galatasaray Kadıköy'de 100 sene üst üste kazanamasa, 101. sene kazansa yine sürpriz olmaz. Bu böyle denmez yani. Zaten Başkan da bunun farkında ki zaten düzeltti. 'Söylediklerim yanlış anlaşıldı' değil 'hayır sen yanlış söyledin.' Yani sanki sen kelimeleri bilmiyorsun diye ben mi aptal konumuna geliyorum? Ya da daha fazla kitap oku ben ne yapayım. 'Yanlış kelime çıktı ağzımdan, özür dilerim' de bu kadar. Dil sürçmesi bu ama bilinç altından gelen bir şey daha kötü. Ayak üstü verilen bir demeç ama daha dikkatli olması lazım başkanın. Çünkü insanları direkt etkiliyor."

"RIEKERINK'İN NE YAPACAĞI BELLİ DEĞİL"

"Riekerink birkaç farklı stratejik planları olan bir teknik direktör. Advocaat öyle değil. En fazla oyuncu değişiklikleri tartışılır. Riekerink'in belli bir standardı yok. Fenerbahçe 1-0 öne geçince çok iyi oynuyor. 1-0 geriye düşünce hiç oynayamıyor. Savunmanın yarısı Mehmet Topal yok. Hücumun yarısı Lens yok! Fenerbahçe Lens ve Topal olmadan Başakşehir karşısına çıksa ben derim ki kazanma şansı yok. Ama Galatasaray maçı farklı. En kötü sezonu kurtarma maçı olarak bakılıyor Galatasaray maçlarına. Riekerink'in planı önemli burda. Advocaat'ın ne yapacağı aşağı yukarı belli çünkü."

Demirkol\'dan Dursun Özbek\'e: Sen Kelimeleri Bilmiyorsun Diye Ben Aptal mı Oluyorum?

Son Dakika Spor Demirkol'dan Dursun Özbek'e: Sen Kelimeleri Bilmiyorsun Diye Ben Aptal mı Oluyorum? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement