Demirkol: Eğitimler Çok Verimli Geçiyor - Son Dakika
Güncel

Demirkol: Eğitimler Çok Verimli Geçiyor

Demirkol: Eğitimler Çok Verimli Geçiyor

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Çalışma Performansı eğitimlerinin çok verimli geçtiğini söyledi.

11.02.2015 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, "Çalışma Performansı" eğitimlerinin birim müdürleri ve personeller tarafından uygulamaya konulacağını ifade ederek, "Bundan sonrasında Haliliye Ailesi, bu eğitimi tatbikata dönüştürecek" diye konuştu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından birim müdürleri ve personellere yönelik düzenlenen "Çalışma Performansı" eğitimleri son gününde "Meslek Etiği' konusuyla devam etti. Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emin Uslu tarafından verilen eğitime; Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcısı Mehmet Faik Demir, Belediye Meclis Üyeleri Abdurrahman Beyaz, Ali Doğan ve İsmail Güneş ile birim müdürleri ve personeller katıldı.

Eğitim sonunda konuşan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdulkadir Kırıcı, "Özellikle insanın doğumundan ölümüne kadar öğrenmek, süre gelen bir devamlılıktır. Bu devamlılıkta öğrenmenin sınırı yoktur. Bizler buna inanıyoruz. Bu devamlılıkta ufkumuzu aydınlatan Harran Üniversitemizin değerli öğretim üyelerine, hocalarımıza teşekkür ediyorum. Seminerde bize direktifleri için de Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

'HALKIMIZIN DUASINI ALACAĞIZ'

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kadir Kırıcı'nın ardından konuşan Başkan Demirkol, eğitimcilere teşekkür ederek birim müdürleri ve personellere şunları söyledi:

"Eğitime emek veren bu eğitime katkıda bulunan, bu eğitimin organizesinde başından sonuna kadar gecesini, gündüzüne katarak katılanlara ve bu organizeyi yaptığı içinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze ve Müdürümüz Abdulkadir Kırıcı'ya teşekkür ediyorum. Hocalarımıza ayrıca teşekkür ediyorum, fedakarlık örneği olarak burada eğitim verdiler. Bundan sonrasında Haliliye ailesi, bu eğitimi tatbikata dönüştürecek. Bu eğitim bizim defterlerimizin, kitaplarımızın veya notlarımızın arasında kalmayacak, insanlara nasıl muamele edeceğimizi, insanlarla nasıl iletişim kuracağımızı ve insanlara hizmet ederken maaşın yanında bir de dua alacağımızı. Bu eğitim sonucunda vatandaşlarımızla olan münasabetimizde, bunun faydasını göreceğiz. Haliliye farklıdır. Haliliye Belediyesi'nde yapılan hizmetlerin, belediyelerin asli vazifeleri olan hizmetlerin yanında insana gönülden hizmet etmek vardır. Biz, gönülden bir birine bağlı aile oluşturmak istiyoruz. Bizim mensuplarımız, çalışanlarımız aynı şekilde dua almak için insanlara nasıl faydalı olabilirim ve insanların refah seviyelerini nasıl yükseltebilirim düşüncesiyle gecesinde, gündüzünde hatta rüyasında bunları görmeli. Biz, fedakarca, gönülden birbirine güvenerek, yola çıkmış bir ekibiz. Bunu kesinlikle söylüyorum; 5 sene boyunca bizim gönülden beraberliğimiz devam edecek. Belediye meclis üyelerimizle, müdürlerimizle, personellimizle gönülden beraberiz. Bu gönülden birlikteliğimizi halka aksettirmemiz lazım. 'Ben gittiğim zaman, Haliliye Belediyesi'nde beni güler yüzle karşıladılar, ben gittiğim zaman Haliliye Belediyesi'nde vazifesi olmayan işlerde de bana yardımcı oldular' ayrıcalığını Haliliye Belediyesi'ne tanımamız lazım. Bu ayrıcalığı elde etmemiz lazım."

Program, Başkan Demirkol'un konuşmasının ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

EĞİTİM 6 GÜN SÜRDÜ

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Çalışma Performansı" eğitimleri, 6 konu başlığıyla tamamlandı. 6 gün süren programda; Dr. Serkan Uçan tarafından "sosyal medya yönetimi ve internet bağımlığı", Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emin Usta tarafından "mesleki etik", Doç. Dr. Abdullah Adıgüzel tarafından "empati yoksunluğu ve iletişim", Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özmusul tarafından "farkındalık", Öğrt. Gör. Hasan Bozaslan tarafından "kriz yönetimi, ikna ve hafıza becerileri" ve Doç. Dr. Refik Balay tarafından "öfke kontrolü" başlıklı eğitimler verildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Demirkol: Eğitimler Çok Verimli Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement