Demirkol, Fikret Orman'ı Eleştirdi: Banane Hacizciler Diyarbakır Kökenliyse - Son Dakika
Spor

Demirkol, Fikret Orman'ı Eleştirdi: Banane Hacizciler Diyarbakır Kökenliyse

Demirkol, Fikret Orman\'ı Eleştirdi: Banane Hacizciler Diyarbakır Kökenliyse

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Fikret Orman'ın kulübe gelen haciz ile ilgili açıklamalarına değinirken "Şov yapıyorlar de geç. Banane Diyarbakır kökenliyse." dedi.

16.04.2015 12:26  Güncelleme: 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kulübe gelen haciz ile ilgili açıklamalarına değinen Spor Yazarı Mehmet Demirkol, tecrübeli başkanın gereğinden fazla konuştuğunu savundu.

"BANANE DİYARBAKIR KÖKENLİYSE"

Mehmet Demirkol, "Beşiktaş'a gelen haciz işleminin konuşulacak bir tarafı yok. Hakemi futbolu geçtik. Masa sandalyeyi konuşuyoruz. Fikret Orman niye bu kadar anlattı anlamıyorum. Şov yapıyorlar de geç. Banane Diyarbakır kökenliyse..." ifadelerini kullandı.

FİKRET ORMAN NE DEDİ ?

Beşiktaş'a yapılan haciz işlemleri ile ilgili kulüp başkanı Fikret Orman basın toplantısı düzenleyerek, ''Bu arkadaşlar Diyarbakır kökenli ve Murat Aksu ile aralarında bir ahpaplık ilişkisi bulunduğu söylentileri var. Biz de Murat Bey'den yardım istedik. Murat Bey bu görüşmelerde bizle olmuştur ancak sonuç alınamamıştır. Biz kimseyi zan altında bırakmak istemeyiz ama ortada yanlış yapılmış bir anlaşma var. Avukatları da Galatasaray Kongre Üyesi'dir. Ayıptır, günahtır. Bu milletin hakkı, vekaleten bana ve arkadaşlarıma emanet edilmiştir. Ben de hakkımızı haram ediyorum bunu yapana da yaptırana da...'' ifadelerini kullandı.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Demirkol, Fikret Orman'ı Eleştirdi: Banane Hacizciler Diyarbakır Kökenliyse - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Yorumistanbul: Diyarbakırı aşağılamak ne haddine senin 10 5 Yanıtla
  • deniz: Komiksin gerçek 1 1 Yanıtla
  • deniz: Komiksin gerçek 1 1 Yanıtla

Advertisement