Demirkol: Hizmet Ayrımı Yapmıyoruz - Son Dakika
Güncel

Demirkol: Hizmet Ayrımı Yapmıyoruz

Demirkol: Hizmet Ayrımı Yapmıyoruz

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçe Belediye Başkanı Demirkol, vatandaşlarla birebir görüşüp taleplerini dinlemek maksadıyla mahalle gezilerini sürdürüyor.

16.08.2014 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın en kalabalık semtlerinden olan Bahçelievler'in Cengiz Topel Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Balık, Bahçelievler Mahalle Muhtarı Mustafa Durmuş ve Şair Şevket Mahalle Muhtarı Mehmet Cüneyt Görgün'ü de yanına alarak mahalle gezisini sürdüren Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol. beraberinde belediye birim amirleri ile birlikte mahallelerin ve vatandaşların sorunlarını yerinde inceledi. Mahalle sakinlerinin taleplerini dikkate aldıklarını belirten Başkan Fevzi Demirkol, ekibine anında talimatlar verip sorunun çözümünde takipçi olduklarını söyledi.

Hizmette ayrım yapmadıklarını belirten Başkan Demirkol, "Hangi belediyeye ait olursa olsun, vatandaş belediyeler arasındaki görev bölümünü ayırt etmiyor veya bilemiyor. Biz her zaman vatandaşı haklı görüp gereğini yapmaya gayret ederiz. Yapılan şikayetleri de araştırır ona göre gereğini yapar veya yaptırırız. Bize düşen görev ise o sorunun çözüme kavuşturulmasıdır. Onun için, hangi belediyeye ait olursa olsun ilgili birimlere iletip takipçisi oluyoruz. Özellikle park-bahçe ve ilaçlama konusunun büyükşehir belediyesini ilgilendirmesine rağmen Haliliye Belediyesi olarak ayrım gözetmeden belirlenen ve kendilerine vatandaşlar tarafından iletilen sorunları yerinde görüp ilgili belediyenin birimlerine iletiyoruz ve takipçisi oluyoruz. Hatta belediye olarak 4 ayrı ilaçlama ekibi oluşturmuşuz. Büyükşehrin ulaşamadıkları yerlere biz ulaşmaya çalışıyoruz ve vatandaşın uygun talebini yerine getiriyoruz. Gerek Şanlıurfa Büyükşehir ve gerekse iç içe olduğumuz Eyyubiye, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinin sorunlarının çözümü konusunda hiçbir zaman başımızdan savmıyoruz. Durumu vatandaşımıza izah ediyor ve takipçisi olacağımızı ve acil ve çözülmesi mümkün sorunları mutlaka çözeceğimizi ve kendilerine tekrar dönerek bilgilendireceğimizi de söylüyoruz" dedi.

AĞAÇLAR SULANSIN

Başkan Fevzi Demirkol'un sürekli mahalleleri gezmesinden ve kendilerini ziyaret etmesinden dolayı memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri de, öncelikle cadde ve sokaklarda yol kenarında bulunan ağaçların sulanmadığı gerekçesiyle kurumaya yüz tuttuğunu, saksı şeklinde yapılanlara da yeşillik, lale vs ekilmemiş olduğundan adeta vatandaşların sigara tablası ve çöp kutusu haline geldiklerini, dolayısıyla kötü görüntü oluşturduklarını belirterek Başkan Demirkol'un yardımcı olmasını istediler.
(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Demirkol: Hizmet Ayrımı Yapmıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement