Demirkol, Urfaspor Yönetimi İle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Demirkol, Urfaspor Yönetimi İle Buluştu

Demirkol, Urfaspor Yönetimi İle Buluştu

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfaspor'u Antalya kampında ziyaret etti.

20.01.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile Şanlıurfaspor kulüp eski başkanlarından Hüseyin Akgün Şanlıurfaspor'un kamp yaptığı Antalya'daki Titanic Otel'e giderek Kulüp başkanı Fethi Şimşek, AS Başkan Nabi Kırmızı ve futbol Şube Sorumluları Maruf Güneş ve Nihat Kırmızı ile görüştü.

Otelin toplantı salonunda teknik heyet ve futbolcular ile de buluşan Demirkol, futbolculara şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

Demirkol, buradaki konuşmasında Şanlıurfaspor'un her zaman yanında olacaklarını belirterek, "Şanlıurfaspor'un şampiyonluğu bir kentin kaderini değiştirecektir. Bizlerde bunun bilincinde olan belediye başkanları olarak her zaman takımın yanında olacağız. Maddi manevi, Şanlıurfasporumuz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ben ikinci devrenin inşallah Şanlıurfaspor için çok iyi geçeceğini umuyorum. Yönetim kuruluna futbolculara başarılar diliyorum" dedi.

Kulüp başkanı Fethi Şimşek ise ziyaretlerinden dolayı başkan Demirkol ve eski kulüp başkanı Hüseyin Akgün'e teşekkür ederken, Şanlıurfaspor'un bu sezon başarıya ulaşacağını söyledi.

Şimşek, futbolculara karşı yaptığı konuşmada takımın performansının ikinci devrede daha da artacağına inandığını belirtti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Demirkol, Urfaspor Yönetimi İle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement