Demirkubuz'un Son Filmi "Kor" 22 Nisan'da Vizyonda - Son Dakika
Kültür Sanat

Demirkubuz'un Son Filmi "Kor" 22 Nisan'da Vizyonda

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Fragman Demirkubuz'un son filmi "Kor" 22 Nisan'da vizyonda Yönetmen Zeki Demirkubuz'un 11. filmi "Kor" 22 Nisan'da seyirciyle buluşacak.

05.04.2016 21:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Fragman Demirkubuz'un son filmi "Kor" 22 Nisan'da vizyonda

Yönetmen Zeki Demirkubuz'un 11. filmi "Kor" 22 Nisan'da seyirciyle buluşacak.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Zeki Demirkubuz'un üstlendiği "Kor"un çekimleri, 2015 Şubat ve Mart aylarında, başta Eyüp-Güzeltepe olmak üzere İstanbul'un değişik semtlerinde gerçekleştirildi. Türkiye- Almanya ortak yapımı filmin başrollerinde Taner Birsel, Aslıhan Gürbüz ve Caner Cindoruk rol alıyor.

Demirkubuz'un senaryosunu yazmaya 1998 yılında başladığı filmin çekimleri, 2007 yılında, iki aylık bir hazırlığın ardından başka bir ekip ve oyuncu grubu ile başlamış, yaklaşık bir haftalık çekimin ardından yönetmenin kararı ile sonlandırılıp, çekilen filmler hiç yıkanmadan çöpe atılmıştı.

Film, 22 Nisan'da vizyona girecek.

"Kor"

Kocası Cemal yaşadığı çöküşün ardından, bir iş için gittiği Romanya'da tutuklanınca acilen ameliyat olması gereken hasta çocuğuyla bir başına kalan Emine, elişi aldığı atölyede kocasının eski patronu Ziya ile karşılaşır. Ziya bir zamanlar çok hoşlandığı ama Cemal'i seçip onunla evlenen genç kadının ve çocuğunun durumunu öğrenince kayıtsız kalmaz.

Cemal aylar sonra İstanbul'a döndüğünde her şey beklediğinden iyi görünmektedir. Emine konfeksiyon atölyesinde çalışmaktadır, çocuğu sağlıklıdır. Ancak, tesadüfen bulduğu kabarık hastane faturası, Ziya'nın çocuğunu ameliyat ettirdiğini öğrenmesine ve Emine'nin bunu gizlediğinin ortaya çıkmasına neden olur.

Film, başına gelenlerden patronu Ziya'yı sorumlu tutup ondan nefret eden ve eşi Emine'yi deli gibi kıskanmakta olan Cemal'in, altında başka korkular taşıdığı sert ve acımasız durumla yüzleşmek ya da görmezden gelmek arasındaki halini konu ediniyor.

Demirkubuz\'un Son Filmi "Kor" 22 Nisan\'da Vizyonda
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Demirkubuz'un Son Filmi 'Kor' 22 Nisan'da Vizyonda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement