Demirören'den Galatasaray'a Tavsiye - Son Dakika
Spor

Demirören'den Galatasaray'a Tavsiye

Demirören\'den Galatasaray\'a Tavsiye

Dün gece Beyaz TV’ye konuk olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, oldukça çarpıcı açıklamalar yaptı.

08.04.2014 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün gece Beyaz TV'ye konuk olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, oldukça çarpıcı açıklamalar yaptı. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçında sarı-lacivertli oyuncu Emre Belözoğlu'nun gördüğü kırmızı kartın ardından rakip oyuncu Felipe Melo'nun yaptığı hareketin yanlış olduğunu söyledi.

Yaşanan olaylardan dolayı çok üzüldüğünü belirten Başkan Demirören, Beşiktaş Kulübü'nün Fransız, futbolcu Pascal Nouma'yı, yaptığı bir hareketten dolayı gönderdiğini ve Galatasaray Kulübü'nün de bu konuyu değerlendirebileceğini özellikle vurguladı..

Galatasaray yönetiminin Beşiktaş'ın verdiği karara bakarak hareket etmesi gerektiğini ima eden Demirören, derbi maçında yaşanan olaylara ve Melo'nun hareketine çok üzüldüğünü ifade ederek, olayın ahlaki anlamda hoş olmadığını söyledi, Demiren;

"Galatasaray taraftarı bana çok kızabilir. Beşiktaş, Serdar Bilgili'nin başkanlığı döneminde Nouma konusunda edep dışı bir hareketinden dolayı karar verdi. Galatasaray camiasının bu olaya bakarak bir karar vermesi gerekebilir. Türk futboluna ve örflerine yakışan hareket değil. Yerli oyuncular, birbirleriyle kavga etmiyorlar. Yabancılarla yerliler arasında bir şeyler var. Derbi maçında futboldan başka her şey vardı." Diyerek futbolun güzelliklerini görmek istediğini söyledi.

Başkan Demirören, görüntülerle karar veremediklerini kaydederek, " Felipe Melo'nun el hareketi, hele eliyle yaptığı hareket kabul edilebilir değil. Ancak şikayet olursa etik kurula sevk edebiliyoruz. Biz de onu değerlendireceğiz, gerekirse etik kuruluna biz başvurumuzu yapacağız. Hareket doğru değil. Hele eliyle yaptığı hareket hiç doğru değil" ifadelerini kullandı.

Derbide kırmızı kart gören Emre'yi de eleştiren Başkan Demirören, "Türk milli takım kaptanlığını yapmış bir futbolcunun söylememesi gereken sözler, Emre'ye de yakışmadı" dedi.

Yabanı kısıtlamasına da değinen Yıldırım Demirören, "Kulüp başkanlığı yaptığı dönemde yabancı sınırlamasının yükselmesinin daha doğru olacağını düşünüyordum. Ancak federasyon başkanlığına geldikten sonra yabancı sayısının düşmesinin daha doğru olacağı yönünde düşünmeye başladım. Ama kararı verecek olan kulüplerdir. Onlar nası isterse ortak karar alırlarsa biz ona da uyarı. Zaten bunu da onların ortak kakarıyla aldık" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Demirören'den Galatasaray'a Tavsiye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • taraftar: türkiye futbol federasyonu başkanlığı yapıyorsunuz.melonun,emrenin yaptıklarını tasvip etmiyorsanız hele ki türk futboluna zarar verdiğini düşünüyorsanız ya siz bunların cezasını vereceksiniz yada konuşmayacaksanız sayın başkanımfenerbahçeli olarak tarafsız dile getirdim konuları 0 0 Yanıtla

Advertisement