Demirözü Dernekler Birliği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Karşılamaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Demirözü Dernekler Birliği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Karşılamaya Hazırlanıyor

Demirözü Dernekler Birliği Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ı Karşılamaya Hazırlanıyor

Demirözü Dernekler Birliği yönetim kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bayburt ziyaretine hazırlanıyor.

08.10.2014 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demirözü Dernekler Birliği yönetim kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bayburt ziyaretine hazırlanıyor. Ziyaret kapsamında Demirözü Dernekler Birliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Bayburt ekonomisinin gelişmesiyle ilgili fikirlerini iletecek.

Son dönemde Bayburt'la ilgili çalışmalarına hız veren bir sivil toplum kuruluşu olarak öne çıkan Demirözü Dernekler Birliği 'Bayburt'u Seviyorum İkametgahımı Bayburt'a Alıyorum' kampanyası kapsamında 4 bin kişinin kaydını Bayburt'ta almasını sağladı.

12 Ekim 2014 Pazar günü Bayburt'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi beklenen Demirözü Dernekler Birliği yönetim kurulu bayramdan önce ve sonra olmak üzere bu konuda İstanbul'da 3 toplantı gerçekleştirdi.

Demirözü Dernekler Birliği'nin toplantılarına Yönetim Kurulu Başkanı Selami Hacıarifoğlu yanısıra yönetim kurulu üyeleri Fuat Bayram, Selami Şimşek, Yavuz Yıldırım, Muharrem Kumru, Cavdar Kıranoğlu katıldı.

Demirözü Dernekler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selami Hacıarifoğlu toplantılarda Bayburt ve Demirözü ile ilgili sorunların konuşulduğunu belirtti.

12 Ekim 2014 Pazar günü Bayburt'a gelecek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamak için İstanbul'dan 3 otobüs kiraladıklarını ifade eden Hacıarifoğlu, "Cumhurbaşkanımızı karşılamak için İstanbul'dan 3 otobüs dolusu vatandaşımız Bayburt'a gelecek. 10 Ekim Cuma günü ise Demirözü'nde bir kaynaşma gecesi düzenleyerek burada ortaya çıkan düşünceleri de cumhurbaşkanımızla paylaşacağız. Valimiz, kaymakamlarımız, belediye başkanımız, ilçe ve belde belediye başkanlarımız ile Demirözü ilçesine bağlı muhtarlarımızın katılacağı bu toplantıda muhtarlarımızın taleplerini alacağız. Aynı zamanda kaymakamlarımızla muhtarların tanışması sağlanacak. Muhtarlarımızı biraz daha aktif hale getirmek istiyoruz "dedi.

'Bayburt'u Seviyorum İkametgahımı Bayburt'a Alıyorum' kampanyası kapsamında 4 bin kişinin nüfusunu Bayburt'a aldırdıklarını kaydeden Başkan Hacıarifoğlu, " Nüfusun taşınması noktasında bu sayıyı biraz daha artırmak istiyoruz. Bu konuda olabilecek, oluşabilecek sıkıntıların aşılması noktasında idarecilerimizin yardımını bekliyoruz. Diğer yandan Çamur Barajı, Demirözü'ne Devlet Hastanesi yapılması, Bayburt'un devlet teşviklerinden daha fazla faydalanması, demiryolunun Demirözü'nden ve Bayburt'tan geçmesi, havaalanının bir an önce bitirilmesi, Bayburt'ta hayvancılığa dayalı sanayinin geliştirilmesi, tarıma yönelik projelerde Bayburt'a öncelik verilmesi, köylerimizin su sıkıntısının çözülmesi noktasında toplantılarımızda fikirler ileri sürüldü. Bunları da Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere yöneticilerimizle paylaşacağız "ifadelerini kullandı.

Demirözü Dernekler Birliği 11 Ekim 2014 Cumartesi gününü ise başta Bayburt Grup İl Özel İdare Spor yönetim kurulu olmak üzere Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Selçuk Coşkun ve Bayburt Gazeteciler Cemiyeti, Bayburt'taki basın kuruluşları, Memur-Sen ile bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmekle geçirecek. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirözü Dernekler Birliği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Karşılamaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement