Demirpark AVM'de Nuray Sayarı Rüzgârı Esti - Son Dakika
Güncel

Demirpark AVM'de Nuray Sayarı Rüzgârı Esti

Demirpark AVM\'de Nuray Sayarı Rüzgârı Esti

2. kitap sergisi' nde 26 Mayıs'da astroloji bilimi yorumcusu Nuray Sayarı okuyucularıyla buluştu.

28.05.2012 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi' nde Ada Store Müzik Kitap Evi' nin katkılarıyla açılan 2. kitap sergisi' nde 26 Mayıs tarihleri arasında saat 16.00' da astroloji bilimi yorumcusu Nuray Sayarı okuyucularıyla buluştu.

Sayarı, yaklaşık 20 yıldır, profesyonel olarak astroloji bilimi ile ilgilenmektedir. Gençlik yıllarından itibaren metafiziğe ve doğaüstü güçlere olan ilgisi, güçlü sezgisi sayesinde yaptığı önemli kehanetleri, kendisini Türkiye'nin gündemine taşımıştır. Astroloji ve tarot bilimi ile başlayan bu süreç, yıllar içinde kendisini yeni arayışlara ve çözümlemeleri bulmaya sürüklemiştir. Nuray Sayarı geçirdiği bu olgunlaşma sürecinde düşünce gücünün insan hayatındaki önemine ve evrendeki her maddenin bir enerji taşıdığına inanmıştır.

Kişilerin sahip oldukları bu enerjiyi doğru kullanmaları ve şifa bulmaları için Sayarı bir yol göstericidir. İyi enerjiye olan inancı ile kişilere mutluluk, sağlık, bolluk ve bereketin kapılarını açmayı öğreterek, pozitif kişiliği sayesinde onlara destek olmaktadır. Kendisinde var olan sezgi gücünün kuvvetini bu kapıları açarken de kullanmaktadır. Yıllık burç yorumları ile de Türkiye'de en çok satanlar listesine giren ilk astroloji kitabının yazarı olan Nuray Sayarı, şimdilerde www.astralyasam.com sitesi ile mistik dünyanın kapılarını meraklılarına açıyor. Son kitabı "Beyaz Mucizeler" i ilk olarak DemirPark AVM' de okuyucularına imzaladı.

Yazar okuyucuları arasında çekiliş yaparak Günay Çatalcan yemek yeme şansını kazandırdı. DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi yazarları sizlerle buluşturmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demirpark AVM'de Nuray Sayarı Rüzgârı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement