Demirspor Maçları Protesto Edecek - Son Dakika
Spor

Demirspor Maçları Protesto Edecek

Demirspor Maçları Protesto Edecek

Demirspor ile 19 Mayıs takımları arasında geçen maç sırasında fenalaşan sporcunun hastaneye kaldırılması için ambulans bulunmaması protesto edilecek.

08.01.2014 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1.Amatör liginde mücadele eden ve Beşiri'de oynanan Demir spor ile 19 Mayısspor takımları arasında geçen maç sırasında fenalaşan sporcunun hastaneye kaldırılması için ambulans bulunmaması protesto edilecek.

Hafta sonu oynanacak Güneşspor ve Demirspor karşılaşmasına çıkmayacaklarını ifade eden Demirspor kulübü başkanı Ahmet Demir,"Geçen hafta oynanan karşılaşmada bir sporcu arkadaşımız fenalaşarak baygınlık geçirdi. Maç sırasında sahada bulunması gereken Ambulans yoktu. Sporcu arkadaşı özel bir araçla Hastaneye kaldırdık. Biraz gecikseydik arkadaşımızı kaybedebilirdik. Bunun hesabını kim verecekti. İkinci hususta bu baygınlık geçiren arkadaşın karaciğer yetmezliği hastası olduğunu öğrendik. Böyle birine nasıl lisans verilir. Bu hafta oynanacak olan Güneşspor ve Demirspor maçında başta Batman Valiliğini ve Gençlik spor il müdürlüğünü protesto etmek için sahaya çıkmayacağız." dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Demirspor Maçları Protesto Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement